Çorbaları Süsleme Ve Servise Hazırlama

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çorbaları Süsleme Ve Servise Hazırlama



Hazırlanan çorbaları göze hoş göstermek ve iştah açıcı hale getirmek için üzerine, maydanoz, nane veya baharat karışımı koymak suretiyle süsleyebilirsiniz

Yağ ve baharat karışımı hazırlanırken yağı tavada yakmadan eritip ateşten alıp içersine kırmızı biber koyup karıştırın, çorbayı servis kâsesine koyduktan sonra bu karışımı üzerine dökün

Nane ve maydanoz da yıkanıp kıyılıp veya yaprak halinde çorba servisine konduktan sonra üzerine serpilir Çorbaların sıcak olarak masaya getirilmesi lâzımdır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.