![]() |
Onun Adı Kadın ( Kadının Adı Var ) |
![]() |
![]() |
#1 |
YILMAZ BARITLI
|
![]() Onun Adı Kadın ( Kadının Adı Var )Bir gözü mor diğer göz dönmüş kan çanağına ![]() Sırtında izmarit izi ![]() Bazen de bıçak denemeleri ![]() Az daha zorlarsa ambulansa yetişir ![]() Ya da morg resimleri, Gazeteye ![]() Onun adı kadın ![]() Onun adı anne ![]() Onun adı bacı ![]() Onun adı eş, hanım, benim ki, evde ki ![]() Onun adı; akşama görürsün ![]() Aç kalınca bir damla süt için saldırırız ![]() Aç kalınca bir dakika için rahat bırakmayız ![]() Aç kalınca; konu önemli değil hesap sorarız ![]() Aç kalınca; vermeden ondan isteriz önümüze kaplar dolusunu ![]() Her şeye rağmen vazgeçilmezdir ![]() Evde ki dururken dışarıdakini sevmek ![]() Evdekine bir yokken ötekine ne istersen ![]() Birde hesap mı verilecek evdekine ![]() Onun adı kadın ![]() Onun adı anne ![]() Onun adı bacı ![]() Onun adı eş, hanım, benim ki, evde ki ![]() Onun adı; akşama görürsün ![]() Hayat bizim, mal bizim, her yerde kullanırız ![]() Araba reklamında da, tıraş kreminde de ![]() Badana bile yaptırırız boyacının aşkıyla ![]() İşimize gelirse her şey onundur ![]() Onun olan şey zaten benimdir ![]() ![]() ![]() Bebesi eksik olmaz ![]() Hem sırtından hem karnından ![]() Emzirecek, yedirecek ağlatmayacak onları ![]() Duyulmayacak gece onların sesleri ![]() Hemde gece asabını bozmayacak ![]() Onun adı eş, hanım, benim ki, evde ki ![]() Onun adı; akşama görürsün ![]() İlk görevi adamına saygı, istenmeden sevgi ![]() Direğine Sual etmek hakarettir ![]() Hastalık yasak, yoğunluk günah ![]() Erkek bebe yoksa kuması mubah ![]() Şansını fazla zorlama üçüncüsü yolda ![]() Akşam dönüşü evde ol, Ben geç kalabilirim ![]() İşler yoğun malum, aramana gerek yok ![]() Yaz adımı kapıya, taksiciye kolaylık ![]() Tedbirli olasın, kapıda bekletme ![]() Kalmaz belki cebimde ödemeye harçlık Üzülme be Anam, bacım, kızım, gelinim Üzülme be eşim, kadınım, hanım, evdeki, sevgilim ![]() Üzülme ki O cennet senin ayaklarının altındadır ![]() Beyas - Çorlu YILMAZ BARITLI 05-03-2012 |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Onun Adı Kadın ( Kadının Adı Var ) |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Onun Adı Kadın ( Kadının Adı Var )Günün anlam ve önemi adına çok güzel bir paylaşım olmuş ![]() ![]() Kanatsız meleklerimizin kadınlar günü kutlu olsun ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|