![]() |
Cerrah:İyi Bir Son Oldu |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Cerrah:İyi Bir Son Oldu![]() CERRAH: "IYİ BİR SON OLDU" Tatil için İspanya'da bulunan İstanbul Emniyet Müdürü Celalattin Cerrah, Osmaniye Valiliği'ne atanmasının ardından Türkiye'ye döndü ![]() ![]() ![]() Osmaniye Valiliği'ne atanan İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, her görevin bir sonu olduğunu belirterek, "Devlet büyüklerimiz böyle uygun gördüler ![]() ![]() İspanya'da kendisine Avrupa Üniversitesi tarafından fahri doktora unvanı verilmesi dolayısıyla düzenlenen törene katılan Cerrah, eşi Hülya ve kızı Merve Cerrah ile THY'nin tarifeli uçağıyla saat 16 ![]() ![]() Bir gazetecinin, "Yeni görevinizle ilgili bazı yorumlar yapılıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Münevver Karabulut cinayetinin sonuçlanmamasının bu sonucu doğurduğu yorumları yapıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Görevimizi çok iyi yaptık" "Karar sürpriz oldu mu?" sorusuna karşılık da Cerrah, "Çok büyük mutluluk duyduğumu az önce söyledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cerrah, "İstanbul'daki görevinizle ilgili bir özeleştiri yaparsanız, ne dersiniz?" sorusuna da "Bir eleştiri yapmak uygun olur mu biliyorum ![]() ![]() Bir gazetecinin, "İstanbul halkına bir diyeceğiniz var mı?" sorusu üzerine de Cerrah, "Teşkilatım ve ben, İstanbul halkının huzur ve güvenliği için 24 saat aralıksız çalıştık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Takdir İstanbul halkının" Cerrah, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne kimin geleceğine ilişkin soruya da "Hiç bilmiyorum" yanıtını verdi ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|