![]() |
Gidiyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Gidiyorum...![]() Gitmek dedi ![]() ![]() ![]() Gölgelerin ayaklara dolanmadığı diyarlara, Güneşi önüne alarak, Rızayı yüreğine azık, İhlasın ipine sarılarak, Yolcu olduğu diyarın bitmeyen yolculuğuna niyet etti ![]() ![]() ![]() Sonsuzluğa yolcuyum ![]() ![]() ![]() Bir kefen almaya geldiysem bu pazara; Tulî emellerle boşa zaman kaybetmek neden? Sonsuzluğu arayan yüzleri aramak için, Asıl gaye uğruna atılmak, Karınca misal yola gönül verenlerle, Gidiyorum ![]() ![]() ![]() Elvedaları yazan kelimeler hiç bu kadar anlamlı olmamıştı ![]() Bir kuş kadar hafifti tüm kelimeler gönlünde ![]() Yazılamayanı yazmazdı kalem, Gönüle gelmeyeni söylemezdi lisan ![]() Yorul-mak değil, Yoğrul-mak içindi cümle çabalar ![]() ![]() ![]() Dünya uçsuz bucaksız bir sahra, Dünya sahrasında insan bir garib yolcu ![]() ![]() ![]() Sonsuzluğa yolcuyuz ey insan, Haydi kalk gidiyoruz! (Bir niyetten diğerine hicretse bizim hikâyemiz; Biz hep gidenleriz ![]() ![]() ![]() Reşhâ Sahradaesinti
![]() |
![]() |
Cevap : Gidiyorum... |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Gidiyorum...Elvedaları yazan kelimeler hiç bu kadar anlamlı olmamıştı ![]() Bir kuş kadar hafifti tüm kelimeler gönlünde ![]() Yazılamayanı yazmazdı kalem, Gönüle gelmeyeni söylemezdi lisan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|