![]() |
Doksandokuz Yüz..... |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Doksandokuz Yüz.....Yüz yüzüm olsa, Doksan dokuzu hüzne boyar rengini ![]() Yalnız bir yüzüm kalır geriye, Yalnız onun gücü vardır gülümsemeye ![]() Yüreğime atıp bütün dertlerimi, Doksan dokuz yüzüm kanar içimde ![]() Ne vakit anlatmaya çalışsam bir şeyleri, Doksan dokuz yüzüm konuşup durur da Bir yüzümün dili varamaz bir türlü söylemeye ![]() Keder damıtırım gördüğüm yüzlerden ![]() Kimle paylaşırsam acılarımı, onlarınki de bende kalır ![]() Ben çok kişilik ağlarım ama Tek yüzüm yarım kişilik gülümser ![]() Geçer gider, beni ezerek sevdiğim adam ![]() Doksan dokuz yüzüm kıbleye dönük olsa da dua için, Bir yüzüm dönmeyince ona; Eksik kalıyor yaşanacak zaman ![]() Ah ne çok şey anlatmak isterdi şimdi doksan dokuz yüzüm, Oysa bir elim kalem tutar, söyler tek yüzüm… z ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Doksandokuz Yüz..... |
![]() |
![]() |
#2 |
Verus_TR
|
![]() Cevap : Doksandokuz Yüz.....Başlığı okuduğumda biraz şaşırdım ama şiiri okuduktan sonra bu şaşkılığım kalktı ![]() - " z ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Doksandokuz Yüz.....Yazan kişinin ad ve soyadlarının kısaltması olabilir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
evrem88
|
![]() Cevap : Doksandokuz Yüz.....Ben çok kişilik ağlarım ama Tek yüzüm yarım kişilik gülümser ![]() ![]() ![]() yine çok güzel bir paylaşım teşekkürler gözyaşı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|