![]() |
Cem Münevver'i Çileden Çıkartmış |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Cem Münevver'i Çileden Çıkartmış![]() CEM MÜNEVVER'İ ÇİLEDEN ÇIKARTMIŞ Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem'in ruh hali MSN'de deşifre oldu ![]() ![]() ![]() Cem Garipoğlu ile Münevver Karabulut'un MSN yazışmaları deşifre edildi ![]() ![]() ![]() Cem'in başına buyruk hareketleri, rahat tavırları, Cem'in kıskançlığı, yine Cem'in sabahın beşinde kız arkadaşını evine çağırması ![]() ![]() Münevver ile Cem'in MSN kayıtları, ikili arasındaki kıskançlık sorunu ve Cem'in ruh haline dair çarpıcı ipuçları veriyor ![]() ![]() CEM'E ŞARKILI VEDA M ![]() ![]() M ![]() ![]() C ![]() ![]() M ![]() ![]() M ![]() ![]() M ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() M ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() SERİ KATİLİM BENİM C ![]() ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Cem Münevver'i Çileden Çıkartmış |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Cem Münevver'i Çileden ÇıkartmışCem Münevver'i esir etmiş 13 Haziran 2009 Cumartesi 15:59 Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem'in ruh hali MSN'de deşifre oldu ![]() ![]() ![]() Cem Garipoğlu ile Münevver Karabulut'un MSN yazışmaları deşifre edildi ![]() Cem'in başına buyruk hareketleri, şımarıklığı, Münevver üzerinde kurduğu otorite, Cem'in kıskançlığı, yine Cem'in sabahın beşinde kız arkadaşını evine çağırması yazışmlarda ortaya çıkan detaylardan ![]() Münevver ile Cem'in MSN kayıtları, ikili arasındaki kıskançlık sorunu ve Cem'in ruh haline dair çarpıcı ipuçları veriyor ![]() REİSİN DEDİĞİ OLUR Münevver: Ulus 29’a gidelim Cem: Oraya mı gitmek istiyorsun? M: Suşisiz bir yer olsun da ![]() C: Ben yiyeceğim sadece, sen yemezsin tamam ![]() M: Sen de yeme ![]() C: Off yaa ![]() ![]() ![]() M: Tamam tamam ![]() C: Zuma ![]() M: Ne zaman? C: En yakın zamanda ![]() M: Neyse reisin dediği olsun ![]() ![]() C: Tabii öyle olacak ![]() ![]() M: Aşk olsun ![]() C: Öyle tabii ![]() ![]() ![]() M: Cem ![]() ![]() C: Şımarmayla bir ilgisi yok bunun ![]() ![]() ![]() M: Ne demek? C: Kaçta gideceğiz peki? M: Nereye? C: Yemeğe ![]() M: Kararımı vermedim ![]() ![]() C: Hehe ![]() ![]() ![]() ’Reisin sevgilisiyim’ demeni bekledim C: Kim olduğunu unutma ![]() M: Nasıl? C: Kimsin sen söyle bana? M: Bilmem, kimim? C: Reisin nesisin sen? M: Aşkı ![]() C: Tamam bu da olur ![]() M: Aşık değil misin bana? C: Münevver! C: Bu da olur demek ne demek söylesene? M: Ne? C: Tamam bebek tamam ![]() ![]() C: Hiçbir şey demedim ben ![]() M: Ya söyle ![]() C: Reisin dedim ![]() C: Sevgilisiyim demeni bekledim ![]() C: Sen aşkı dedin ![]() Rakı votka satıyorum M: Bak danslık yer arıyorum ![]() C: Hayır edilmiyor ![]() M: Emin misin? Üst katı da var ![]() C: Olur, dans ediliyor mu orada? M: Ediliyordur büyük ihtimal ![]() ![]() C: Slow dans ama ![]() M: Keops, Nispet, Civanım, Şamata Etiler’de hepsi ![]() C: Bebeğim günde 921 mekan gezdiğim için hangisinde ne var hatırlayamıyorum ![]() ![]() M: 921 mekan ![]() ![]() ![]() C: Neyi? M: Canlı müzik ![]() ![]() C:Yok bilsem söyleyeceğim işte ![]() Babamın yerine geçeceğim C: Yoksa istemediğim hiçbir şeyi kimse yaptıramaz ![]() M: Ben de yaptıramam biliyorum ![]() C: Evet M: (Gülüyor) C: İstanbul Avrupa Yakası Bölge Müdürü’yüm ben bebeğim ![]() M: Aferin sana şımarık sevgilim ![]() C: He he M: Müdür de olsan bana ne, umurumda değil hayatım ![]() C: Şımarayım dedim biraz ![]() ![]() ![]() M: O zaman hep İstanbul dışına gidersin ![]() C: Türkiye Genel Müdürü diyorum ![]() ![]() M: Kontrole gidersin ya da satışa ![]() C: Bir iki günlük ziyaretler ![]() ![]() M: 80 il var ![]() ![]() C: (Gülüyor) Hepsinde yok ki ![]() M: 60 il desek ![]() C: Sadece sorun çıkan yerlere gidilir ![]() M: İyi ![]() C: (Gülüyor) Sonra CEO ![]() ![]() M: Abin var senden önce ![]() C: Yoo, onun işi başka ![]() M: Onun işi ne? C: Onun işi rakı değil canım ![]() M: Votka mı? C: Alkol değil onun işi ![]() M: İyi iyi ![]() C: Sen tatlı bir şeysin ![]() CEM'E ŞARKILI VEDA M ![]() ![]() M ![]() ![]() C ![]() ![]() M ![]() ![]() M ![]() ![]() M ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() M ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() SERİ KATİLİM BENİM C ![]() ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() İÇKİSİZ OLMUYOR MÜNEVVER C ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() M ![]() ![]() C ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() M ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() C ![]() ![]() M ![]() ![]() C ![]() ![]() M ![]() ![]() C ![]() ![]() M ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() KIZLARLA TAKIL ÇOK ERKEK OLMASIN CEM G ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ŞAKALARI AZALTICAM TOKATLARI YİYORUM İKİLİ arasında geçen konuşmaların birinde, Münevver şaka yaptığı için Cem'den tokat yediğini söylüyor ![]() M ![]() ![]() C ![]() ![]() M ![]() ![]() C ![]() ![]() M ![]() ![]() gideceksin C ![]() ![]() C ![]() ![]() yapmazsın, ben seni biliyorum M ![]() ![]() ![]() CEO NE ZAMAN ARASAM GELMEK ZORUNDA CEM'İN şımarık tavırların, Münevver ile konuşmalarına da yansıyor ![]() C ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() C ![]() ![]() C ![]() ![]() C ![]() ![]() M ![]() ![]() C ![]() ![]() CEO da dahil C ![]() ![]() SABAH 5'TE EVE KIZ GETİRMEN DOĞRU MU? İKİLİ arasındaki kıskançlık tartışmaları, Cem'in 05 ![]() ![]() C ![]() ![]() M ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() C ![]() ![]() M ![]() M ![]() ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() C ![]() ![]() M ![]() ![]() M ![]() ![]() ÖPMEZSEM KIZIYORSUN C ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() Ayrılırken sarılmak istiyorum yakın olmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|