Sevgiliye İmalı Sözler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevgiliye İmalı SözlerSevgiliye İmalı Sözler Sevgiliye İmalı Sözler ağır sözler sevgiliye sitemli sözler sevgiliye sevgiliye imalı mesajlar |
|
Sevgiliye İmalı Sözler |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevgiliye İmalı Sözlersevgiliye imalı sözler Güzel Sözü sevgiliye imalı sözler - - ALLAHım Sen ßeni doStLarImdan kOru düŞmanLarımı ßen haLLederim qiderim ßuraLardan SEN ßende y0kSan Uç’tu gitti ![]() Düş’tü bitti![]() ”yanLızLıqım Sen koLLarImda tokSun Oyuncakları Bırakıp Yüreklerle Oynayalı Oyunların Adı “Aşk” Kaldı ŞahSıma Savurduqun eZik küfürLerLe övün İnanDığı gibi ya$amayan insanLar , ya$adığı hayata inanmaya ba$LarLar hadi Oyun oynayaLım Sen ßenim duyquLarımLa ßen SeniN HayatInLa Bugün Bitti Yarın vaR mı¿ öLenLer hep ihtiyar mI (¿)¿¿oyun ßitinCe Şahta piyOnda aynı kutuya kOnur ![]() HerŞeye Seni yazdIm herŞeyi Sana yazdım ;P Hayat ßuySan üStü kaLsın ![]() ölüme ad1m ad2m ad3m ![]() adım 1i gectik 2yide gectik 3te ßırakmadıLarpOLis tutanakLarına kirLi mürekkepLé qéçti adım ![]() yArından ßi avuç umut çaLmı$ım![]() ![]() qüLerken aqLadıqın RoL keStiqin RomaN ßumu ¿ ben her düş kuruşumda düşmek zorundamıyım usta ? ![]() (qözLerime ßakıp BahtiyAr SanmayIn ßu qüLüŞün ardInda ßinLerCe qöZ yaŞı var ![]() Kalbinde yer yoksa güzelim sorun değil ben ayaktada giderim inSanLar Neden Hep yerLere tükürürLer haLßuki o kadar yüzüne tükürüLeCek inSan varki ![]() FazLa RahAtım RahatSIz edermi etSe ßiLe aLakadAr edermi SiLemiyorSan karaLayaCakSın ! Ben Sana Yar Dedim eLLere Yar oLdun Ben Sana Taparken Sen eLLere kuL oLdun ! yAn Cehennem yAn 100 kamyOn kömürLe qeLiOm |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|