![]() |
Gezz Marka Modem Şifreleme - Gezz Marka Modem Şifreleme Nasıl Yapılır? Gezz Modem |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gezz Marka Modem Şifreleme - Gezz Marka Modem Şifreleme Nasıl Yapılır? Gezz ModemGezz Marka Modem Şifreleme - Gezz Marka Modem Şifreleme Nasıl Yapılır? Gezz Modem Gezz Marka Modem Şifreleme - Gezz Marka Modem Şifreleme Nasıl Yapılır? Gezz Modem lütfen yardım edin gezz marka modemime şifre koymak istiyorum ama modemin ara yüzüne ulaşamıyorum sanırım şifreleme sorunum var |
![]() |
![]() |
![]() |
Gezz Marka Modem Şifreleme - Gezz Marka Modem Şifreleme Nasıl Yapılır? Gezz Modem |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gezz Marka Modem Şifreleme - Gezz Marka Modem Şifreleme Nasıl Yapılır? Gezz ModemAlıntı: haticeyelmi´isimli üyeden Alıntı lütfen yardım edin gezz marka modemime şifre koymak istiyorum ama modemin ara yüzüne ulaşamıyorum sanırım şifreleme sorunum var Modeminizin tam olarak modelini yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız [img]images/smilies/maxih1 (3) ![]() GEZZ AS900UR-SP4 driver modemin AS900UR-SP4 driverını Routerinizin setupına girebilmek için Internet Tarayıcınıza(Internet Browser) (Internet Explorer) (http://10 ![]() ![]() ![]() Size Kullanıcı Adı ve Şifre soracaktır ,Değiştirmediyseniz aşağıdaki default değerleri girin, Kullanıcı Adı : admin Şifre : epicrouter girin, açılan menüden ttnet in verdiği kullanıcı adı ve şifrenizi girin, Şimdi yaptıklarımızı kaydetmek için soldaki menüden Save & Reboot tıklayın, Yaptıklarınız kayıt olacak ve işlem tamam, |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|