En Çok Seni Bekledim |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
En Çok Seni BekledimEn Çok Seni Bekledim [*] Ayağa kalktı, onu görüyordu ![]() "Burada durdu, denize baktı, karanlıkları düşledi ![]() ![]() ![]() Duvara kazıdığımız adlarımızı yeniden yazdı dokunarak Bizden nefret mi etti? Sözünü tutmamasına alışmıştı insanların Kirlenerek büyündüğünü, unutmanın acımasızlığına ''hayat'' dendiğini bilmiyor muydu?Kimse gelmedi o gün Herkes unutmuştu![]() ![]() ![]() herkes ![]() ![]() herkes büyümüştü![]() ![]() "Tutunarak doğruldu, gözyaşlarıyla ıslanmış yanağını onun buz gibi duvara kazınmış adına yasladı yeniden ![]() Her tarafı uyuşmuştu "Ben de gelmedim![]() ![]() gelmedim![]() ![]() " diye bağırarakduvarı yumrukluyordu şimdi Çakmağın gazı bitmek üzereydi, tekrar duvara tuttu Bir azalıp bir çoğalan ışıkta, kendi adının hemen altında şu sözleri okudu:"En çok seni bekledim!" Sibel Öz''ün, iyi insanların sade hayatlarında yaşadıkları trajedileri ve biriktirdikleri acıları anlatan öyküleri ![]() ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 09 20127,04 TL |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|