|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adım, anlatım, hazır, hazırlanır, örnekleri, özgeçmiş |
![]() |
Cv Nasıl Hazırlanır ? - Adım Adım Anlatım Hazır Cv (Özgeçmiş) Örnekleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cv Nasıl Hazırlanır ? - Adım Adım Anlatım Hazır Cv (Özgeçmiş) ÖrnekleriCV Nasıl Hazırlanır ? - Adım Adım Anlatım Hazır CV (Özgeçmiş) Örnekleri CV Nasıl Hazırlanır ? - Adım Adım Anlatım Hazır CV (Özgeçmiş) Örnekleri İş arıyorsunuz, çok acele bir CV hazırlamanız gerekiyor ![]() ![]() ![]() Microsoft Office içinde yer alan çok sayıdaki CV, özgeçmiş örneği işte burada yardımınıza koşuyor ![]() ![]() Dosya > Yeni'yi tıklatın ![]() Sağ tarafta açılan Yeni Belge görev bölmesinde, Şablonlar'ın altında Bilgisayarımda'yı tıklatın ![]() Açılan diyalog penceresinden Diğer Belgeler sekmesini tıklatın ![]() İsterseniz oradaki hazır özgeçmişlerden birini seçerek kendi bilgilerinizi girebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Office Online'daki bir şablonu kullanma Bir de bilgisayarınızda yüklü olan hazır taslakların yanında, internetteki taslaklardan da istifade edebilirsiniz ![]() ![]() - Dosya menüsünde Yeni'yi tıklatın ![]() - Yeni Belge görev bölmesinde, Şablonlar'ın altında Office Online'daki Şablonlar'ı tıklatın ve sonra özgeçmiş anahtar sözcüğünü arayın ![]() Karşınıza çıkan özgeçmişlerden istediğinizi seçerek doldurabilirsiniz ![]() Ayrıca aşağıdaki linkten hazır CV örnekleri indirerek inceleyebilir, hatta değiştirerek kullanabilirsiniz ![]() ![]() ![]() HAZIR CV ÖRNEKLERİ İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|