![]() |
Fırında Kalkan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırında KalkanFırında kalkan Fırında kalkan Hazırlama süresi 1 saat 4 kişilik Malzemeler: 180 gram havuç 250 gram sap kereviz 250 gram domates 1 adet limon 450 gram pancar 1 yemek kaşığı rezene tohumu 100 gram tereyağı 3 yemek kaşığı zeytinyağı 100 ml ![]() 1 adet kalkan balığı 150 ml ![]() tuz karabiber Hazırlanışı: Havuçları temizleyin ve 1/2 cm ![]() ![]() ![]() ![]() Arpacık soğanlarını soyup ince ince kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() Rezene tohumunu bir havanda döğüp yağsız olarak 30 saniye kavurun ![]() Balığı yıkayıp kurulayın ![]() ![]() Büyük ve geniş bir tavada zeytinyağını kızdırıp kalkanın önce sırt tarafını 1 dakika kızartın ![]() Daha sonra çevirip 2 dakika daha kızartın ![]() ![]() ![]() ![]() Kalkanı beyaz tarafı yukarı gelecek şekilde sebzelerin üzerine yerleştirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|