|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| böreği, gül, hazırlanışı, malzemesi, tarifi, yapımı |
Gül Böreği Tarifi Tarifi Hazırlanışı Yapımı Malzemesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gül Böreği Tarifi Tarifi Hazırlanışı Yapımı MalzemesiGÜL BÖREĞİ TARİFİ Gül Böreği Tarifi Tarifi Hazırlanışı Yapımı Malzemesi 1 kilo kuşbaşı et 6 kaşık yağ 2 adet domates 2 adet soğan 3 adet yufka 2 adet yumurta 1 bardak et suyu ![]() Yapılışı Eti, domatesi, soğanı 3 kaşık yağla bir tencerede tas kebabı pişirip bir kenara bırakın Yufkaları büyükçe dairelere kesip bir yufkanın üzerine elle yağ sürüp bir kat daha yufka koyun Böyle hazırlanan yuvarlak yufkaların ortasına birer parça et koyup tasta çalkalanan yumurtaya batırın ve yufkayı üstte toplayıp sıkın Yumurta açılmayı önler Üzerinden biraz et suyu akıtılan yufkaları fırında pişirin Servis yapın
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|