|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bölümü, elektronik, mesleği, mühendisi, mühendisliği |
![]() |
Elektronik Mühendisi Elektronik Mühendisliği Elektronik Mühendisliği Mesleği Bölümü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elektronik Mühendisi Elektronik Mühendisliği Elektronik Mühendisliği Mesleği BölümüElektronik Mühendisi Elektronik Mühendisliği Elektronik Mühendisliği Mesleği Elektronik Mühendisliği Bölümü Elektronik Mühendisliği Fakültesi Elektronik Mühendisliği Yüksek Okulu Elektronik Mühendisliği Hakkında Elektronik Mühendisliği Bilgi Elektronik Mühendisliği Tanımı Elektronik Mühendisliği Elektronik Mühendisi Elektronik Mühendisliği Elektronik Mühendisliği Mesleği Bölümü Elektronik Mühendisliği dalının amacı ve alanı kuvvetli (elektrik) ve zayıf (elektronik) akımlarla çalışan sistemlerin yapımı, geliştirilmesi, elektrik üretilmesi, iletimi,dağıtımı ve sistemin bakımı ile ilgili eğitim ve araştırma yapmaktır ![]() ![]() Elektronik Mühendisliği Programının Bulunduğu Üniversiteler ve Fakülteleri : , FATİH MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ , İSTANBUL TEKNİK ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ , ANKARA MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ , IŞIK MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ , KADİR HAS MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ , GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ , GAZİ TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ , ULUDAĞ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ , PAMUKKALE TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ , KOCAELİ TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ , SAKARYA TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ , GAZİ TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ , ERCİYES MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ , KOCAELİ TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ , SAKARYA TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ , FIRAT TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|