![]() |
Zoom Adsl X3 Adsl Modem Kurulumu - Zoom Adsl X3 Ayarları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zoom Adsl X3 Adsl Modem Kurulumu - Zoom Adsl X3 AyarlarıZoom ADSL X3 Zoom ADSL X3 ADSL Modem Kurulumu - Zoom ADSL X3 AyarlarıADSL Modem + Gateway + Router + Firewall MODEL 5560 1 - ÖNCE MODEM YAZILIMINI KURUNUZ ![]() 1 ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() 1 ![]() ![]() 1 ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() ![]() 2 - MODEMİNİZİ BAĞLAYINIZ ![]() 2 ![]() ![]() NOT: Ethernet kablosunun bir ucunu modemin ETHERNET girişine diğer ucunu da bilgisayarınızın karşılık gelen ETHERNET portuna bağlayınız ![]() ![]() ![]() ![]() 3 - GEREKLİ AYARLARI YAPINIZ ![]() 3 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Default gateway: 10 ![]() ![]() ![]() DNS Server'lar için de aşağıdaki değerleri giriniz ![]() Preferred DNS server: 212 ![]() ![]() ![]() Alternate DNS server: 212 ![]() ![]() ![]() 20 KASIM 2003 TARİHİNDEN SONRA TELEKOM'UN YENİ PORTLARINDAN HİZMET ALMAYA BAŞLAYAN MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN TELEKOM'UN BAĞLANTI AYARLARI AŞAĞIDAKİ GİBİ DEĞİŞMİŞTİR ![]() Preferred DNS server: 195 ![]() ![]() ![]() Alternate DNS server: 212 ![]() ![]() ![]() 'OK' butonlarına tıklayarak pencereleri kapatınız ![]() ÖNEMLİ: Eğer Windows 98/98SE/ME kullanıyorsanız lütfen bilgisayarınızı kapatıp tekrar açınız ![]() 3 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() User name: admin Password: zoomadsl 'Remember my password' cümlesini seçerek 'OK' butonuna tıklayınız ![]() 3 ![]() ![]() VPI= 8 VCI= 35 ENCAPSULATION= PPPoA VC-Mux 20 KASIM 2003 TARİHİNDEN SONRA TELEKOM'UN YENİ PORTLARINDAN HİZMET ALMAYA BAŞLAYAN MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN TELEKOM'UN BAĞLANTI AYARLARI AŞAĞIDAKİ GİBİ DEĞİŞMİŞTİR ![]() ENCAPSULATION= PPPoE LLC (Bu bölüme Türk Telekom'dan almış olduğunuz kullanıcı adı ve şifreyi yazmanız gerekmektedir ![]() Username= kullaniciAdiniz@ttnet Password= şifreniz 'Automatic Reconnect'i seçerek 'Save Changes' butonuna tıklayınız ![]() 3 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() Preferred DNS Server: 195 ![]() ![]() ![]() Alternate DNS Server: 212 ![]() ![]() ![]() Önce 'Save Changes' butonuna tıklayınız ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() 4 - ARTIK INTERNET'E BAĞLISINIZ ![]() Şimdi tarayıcınızı tekrar açarak Internet'te sörf yapabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zoom Adsl X3 Adsl Modem Kurulumu - Zoom Adsl X3 AyarlarıUsta dedikleri yaptık ama cd olmadan yaptık ama olmadı bir türlü internet gelmedi ![]() ![]() ![]() ![]() modem : Zoom x3 adsl modem model 5560 usta cevabını bekliyoruz ![]() ![]() bayy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zoom Adsl X3 Adsl Modem Kurulumu - Zoom Adsl X3 AyarlarıAlıntı: mnbvb´isimli üyeden Alıntı Usta dedikleri yaptık ama cd olmadan yaptık ama olmadı bir türlü internet gelmedi ![]() ![]() ![]() ![]() modem : Zoom x3 adsl modem model 5560 usta cevabını bekliyoruz ![]() ![]() bayy ![]() ![]() CD siz olması imkansız kurulum için Cd gerekli Site Admini MaqiwoL açıklamasında madde madde eklemiş Cd olmadığı için Driver gerekli Driverlarını araştırıyorum şu ana kadar sağlam çalışan drivere rastlamadım eğer karşılaşırsam konu içerisinde paylaşacağım Alıntı: 1 - ÖNCE MODEM YAZILIMINI KURUNUZ ![]() 1 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zoom Adsl X3 Adsl Modem Kurulumu - Zoom Adsl X3 AyarlarıTüm heryerde hata veriyor tek bulabildiğim yer burası zoomtel kendi sitesi umarım işinize yarar Zoom Telephonics: ADSL X3 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zoom Adsl X3 Adsl Modem Kurulumu - Zoom Adsl X3 AyarlarıUSTA ONU BEN İNDİRMİŞTİM AMA ONUN Firmware Upgrade OLDUĞUNU ANLADIM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zoom Adsl X3 Adsl Modem Kurulumu - Zoom Adsl X3 AyarlarıUsta bu dns bilgisayar ayarlarından yapılacak dimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zoom Adsl X3 Adsl Modem Kurulumu - Zoom Adsl X3 AyarlarıAlıntı: mnbvb´isimli üyeden Alıntı Usta bu dns bilgisayar ayarlarından yapılacak dimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet DNS Ayarlarınızı bilgisayarınızdan yapmanız gerekecek dns ayarları değiştirmek için BURAYA (DNS Ayarları Nasıl Değiştirilir? Dns Değiştirmek [ Resimli Anlatım ]) Tıklayarak resimli anlatım sayfasından faydalanabilirsiniz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zoom Adsl X3 Adsl Modem Kurulumu - Zoom Adsl X3 AyarlarıUSTA DNS DEĞİŞTİRMEYİ BİLİYORUM DA BENİM DEMEK İSTEDİĞİM ZOOM İÇİN ÖZEL DENS VARMIŞ 3 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Default gateway: 10 ![]() ![]() ![]() DNS Server'lar için de aşağıdaki değerleri giriniz ![]() Preferred DNS server: 212 ![]() ![]() ![]() Alternate DNS server: 212 ![]() ![]() ![]() 20 KASIM 2003 TARİHİNDEN SONRA TELEKOM'UN YENİ PORTLARINDAN HİZMET ALMAYA BAŞLAYAN MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN TELEKOM'UN BAĞLANTI AYARLARI AŞAĞIDAKİ GİBİ DEĞİŞMİŞTİR ![]() Preferred DNS server: 195 ![]() ![]() ![]() Alternate DNS server: 212 ![]() ![]() ![]() 'OK' butonlarına tıklayarak pencereleri kapatınız ![]() işte ben bu dns saçöalığınıda yaptım yine de olmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zoom Adsl X3 Adsl Modem Kurulumu - Zoom Adsl X3 AyarlarıUSTA YARDIMINI BEKLİYORUZ NEREDESİN ACBA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [img]images/smilies/maxiiismile (9) ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|