Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
zuahahahahahaaaaa

Zuahahahahahaaaaa............

Eski 02-05-2007   #1
ErGENEKON_GS_48

Zuahahahahahaaaaa............

Titanik battığında üç kişi kurtulur (İngiliz,Fransız ve Temel)İngiliz sadece golf sopasını, Fransız sadece golf topunu kurtarabilmiş Bunların canları çok sıkılmış Fransız hadi golf oynayalım demiş İngiliz de katılmış Temel de çok sevinmiş, ama ben nasıl oynandığını bilmiyorum deyince ,çok kolay, sopa, top ve delik lazım demişler İngiliz: Bende sopa var Fransız: Bende de top var Temel: Ben oynameyrum

Adamın birinin şeyi çok ağrırbunun üzerine doktora gider ve idrar tahlili yaptıtırırertesi gün gelince sonuçta adam şey diyor:ŞEYİNİZDEN VİSKİ ÇIKIYOR!!!Adam hemen eve gider ve karısına:AVRAT İKİ BARDAK GETİR VİSKKİ İÇİÇEZ!viskiyi içiyorlarErtesi gün adam:AVRAT BİR BARDAK GETİR VİSKİ İÇİÇEM diyor ve karısı:BEN NİYE İÇMİYORUM diyorAdam da:SEN BU GECE ŞİŞEDEN İÇECEKSİN:))

Adamın biri kabızmış doktora gitmiş Doktor buna bi fitil vermiş Adam da fitilleri ağzıyla almış bakmış ki bir değişilik yok doktora gidip:yaw siz bana ne verdiniz?fitilleri aldım hiç bir değişiklik yok diye kavga etmiş, doktor da muayeneden sonra :siz bu fitilleri nasıl aldınız, der adam da : yaw kardeşim kıçımıza sokacak halimiz yok ya yedik,demiş

Temel ve dursun aileleriyle birlikte bir gün ormana geziye gitmiş Gezerken ikisi birden karılarını kaybetmişler Dursun ve Temel birbirlerinin karılarını görmediklerinden birbirlerine sorarlar' senin karın neye benziyor' diye Temel anlatmaya başlar; benim karım, uzun boylu, sarı saçlı, zarif ve çok çekici bir kadın demiş Temel dursuna senin karın nasıl bir şey diyince Dursun; benimkisini bırakalım seninkisini arayalım demiş?

Kadının biri bir gün bir papagan almaya karar verir ve magazaya giderSatıcı: "Hanfendi papaganımız cok iyidir yalnız sizi uyarayım burdan önce bir genelevde kalıyordu" der Kadında "sorun degil" deyip eve götürürPapagan kadın görünce patronice patronice derSonra evin kızlarını görür offf bunlarda yenimi düştü offf derSonra aksam olur ve kocası gelir Papagan:OOOO Mehmet amca nasilsin??

Yeni asker olan Temel'e komutanı sormuş: " Savaşta siperdesin, sağ taraftan düşman askeri geldiğini gördünNe yaparsın?" Temel heyecanla cevap vermiş: - Hemen çevirir silahımı üzerlerine ateş açarım komutanım Komutan tekrar sormuş -Peki, karşıdan geliyorsa? -Karşıya ateş açarım, komutanım -Arkadan geliyorsa ? Temel dayanamamış; -"Komutanım, bu ordunun benden başka askeri yok mu? " demiş

Taksinin yokuşta frenleri patlamış, müthiş bir hızla aşağı iniyor Kayseri'li müşteri bağırmış - "Durdur şu arabayi" Şoför panik içinde haykırmış - "Durduramıyorum!" - "O zaman taksimetreyi durdur hiç değilse" demiş, Kayserili

Bir çiftin 5 yıl boyunca hiç çocukları olmazSonunda bigün kadın hamile kalırAdamın işi için yurt dışına çıkması gerekirAdamın döndüğünde çocuk doğmuşturAma o da ne?Çocuk zenci!!!Adam şaşırır;karısına sorarKarısı da der ki:"Kocacım benim sütüm yetmedi, süt annesi de zenciydi onun için böyle oldu" Tabii bu laflar bizim adamın kafasına pek yatmamış adam annesine sormuş anne böle böle olabilir mi? diyeAnnesi de demiş ki:"Olur oğlum olurSen de küçükken çok inek sütü içmiştin bak işte boynuzların çıkmaya başladı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com