02-05-2007
|
|
ErGENEKON_GS_48
|
Zuahahahahahaaaaa............
Titanik battığında üç kişi kurtulur (İngiliz,Fransız ve Temel)İngiliz sadece golf sopasını, Fransız sadece golf topunu kurtarabilmiş Bunların canları çok sıkılmış Fransız hadi golf oynayalım demiş İngiliz de katılmış Temel de çok sevinmiş, ama ben nasıl oynandığını bilmiyorum deyince ,çok kolay, sopa, top ve delik lazım demişler İngiliz: Bende sopa var Fransız: Bende de top var Temel: Ben oynameyrum
Adamın birinin şeyi çok ağrır bunun üzerine doktora gider ve idrar tahlili yaptıtırır ertesi gün gelince sonuçta adam şey diyor:ŞEYİNİZDEN VİSKİ ÇIKIYOR!!!Adam hemen eve gider ve karısına:AVRAT İKİ BARDAK GETİR VİSKKİ İÇİÇEZ!viskiyi içiyorlar Ertesi gün adam:AVRAT BİR BARDAK GETİR VİSKİ İÇİÇEM diyor ve karısı:BEN NİYE İÇMİYORUM diyor Adam da:SEN BU GECE ŞİŞEDEN İÇECEKSİN:))
Adamın biri kabızmış doktora gitmiş Doktor buna bi fitil vermiş Adam da fitilleri ağzıyla almış bakmış ki bir değişilik yok doktora gidip:yaw siz bana ne verdiniz?fitilleri aldım hiç bir değişiklik yok diye kavga etmiş, doktor da muayeneden sonra :siz bu fitilleri nasıl aldınız, der adam da : yaw kardeşim kıçımıza sokacak halimiz yok ya yedik,demiş
Temel ve dursun aileleriyle birlikte bir gün ormana geziye gitmiş Gezerken ikisi birden karılarını kaybetmişler Dursun ve Temel birbirlerinin karılarını görmediklerinden birbirlerine sorarlar ' senin karın neye benziyor' diye Temel anlatmaya başlar; benim karım, uzun boylu, sarı saçlı, zarif ve çok çekici bir kadın demiş Temel dursuna senin karın nasıl bir şey diyince Dursun; benimkisini bırakalım seninkisini arayalım demiş ?
Kadının biri bir gün bir papagan almaya karar verir ve magazaya gider Satıcı: "Hanfendi papaganımız cok iyidir yalnız sizi uyarayım burdan önce bir genelevde kalıyordu" der Kadında "sorun degil" deyip eve götürür Papagan kadın görünce patronice patronice der Sonra evin kızlarını görür offf bunlarda yenimi düştü offf der Sonra aksam olur ve kocası gelir Papagan:OOOO Mehmet amca nasilsin??
Yeni asker olan Temel'e komutanı sormuş: " Savaşta siperdesin, sağ taraftan düşman askeri geldiğini gördün Ne yaparsın?" Temel heyecanla cevap vermiş: - Hemen çevirir silahımı üzerlerine ateş açarım komutanım Komutan tekrar sormuş -Peki, karşıdan geliyorsa? -Karşıya ateş açarım, komutanım -Arkadan geliyorsa ? Temel dayanamamış; -"Komutanım, bu ordunun benden başka askeri yok mu? " demiş
Taksinin yokuşta frenleri patlamış, müthiş bir hızla aşağı iniyor Kayseri'li müşteri bağırmış - "Durdur şu arabayi " Şoför panik içinde haykırmış - "Durduramıyorum! " - "O zaman taksimetreyi durdur hiç değilse" demiş, Kayserili
Bir çiftin 5 yıl boyunca hiç çocukları olmaz Sonunda bigün kadın hamile kalır Adamın işi için yurt dışına çıkması gerekir Adamın döndüğünde çocuk doğmuştur Ama o da ne?Çocuk zenci!!!Adam şaşırır;karısına sorar Karısı da der ki:"Kocacım benim sütüm yetmedi, süt annesi de zenciydi onun için böyle oldu " Tabii bu laflar bizim adamın kafasına pek yatmamış adam annesine sormuş anne böle böle olabilir mi? diye Annesi de demiş ki:"Olur oğlum olur Sen de küçükken çok inek sütü içmiştin bak işte boynuzların çıkmaya başladı
|
|
|