![]() |
Bir Çocuğun Mana Yüklü Haykırışı... |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Bir Çocuğun Mana Yüklü Haykırışı...![]() BİR ÇOCUĞUN MANA YÜKLÜ HAYKIRIŞI ![]() ![]() Beyoğlu’nun arka sokaklarında, sahafların vitrinlerinin önüne yığılı, satırları hoyratça çizilmiş, sayfa kenarlarına itinalı emanet notlar bırakılmış ![]() ![]() Beyoğlu’nun arka sokaklarında, sahafların vitrinlerinin önüne yığılı, satırları hoyratça çizilmiş, sayfa kenarlarına itinalı emanet notlar bırakılmış, “birazdan geleceğim” dermişçesine kenarı kıvrılmış ama belkide bir yarım asır gerçekleşememiş bir buluşmanın hasretiyle yaprakları sararmış yüzlerce tozlu kitabın arasında dolaşıyordum ![]() Zaman zaman alışveriş yaptığım dükkanlardan birine girdim ![]() ![]() ![]() Dükkanın önünden geçen sokakta, çocuklar oynuyordu ![]() ![]() ![]() “Borçlarına sadık değilleeeeeeer!” Kimdi bu çocuk, çıkıp bakamadım ![]() ![]() ![]() Küçük bir simitçinin, bir dükkan sahibinin, bir lokantacı çırağının bedavacı bir kurnazın, eve birkaç ekmek alıp gelmesi üzerine tembihlenmiş minicik bir mendil satıcısının, dalgın bir hanımefendinin ardından pekala savurmuş olabileceği bu çığlık, hedefi bilinmediği takdirde nasıl da hepimizi yakalayıveriyordu ![]() Çünkü hiçbirimiz borçlarımıza sadık değildik! Hepimizin ödemesi yada ödeyememenin ağırlığı ile başını eğmesi gereken bir borcu vardı ![]() ![]() ![]() “Borçlarına sadık değilleeeeeeer!” Borcumuza sadık değildik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aferin sana ufaklık! Bize borçlarımızı hatırlattın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|