![]() |
Böbrekli Pilâv |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Böbrekli PilâvBÖBREKLİ PİLÂV Kullanılacak malzeme (4 kişi için): 2 bardak pilâvlık pirinç, 3 bardak et suyu, 1 bardak tereyağı, 8 koyun böbreği, 100 gram kültür mantarı, 2 kaşık kıyılmış maydanoz, 1 baş küçük soğan, 1/2 kaşık un, 100 gram rendelenmiş gravyer peyniri, 2 parça Kars tipi eritme peynir, yeteri kadar tuz ve karabiber ![]() Yapımı: 1/4 bardak tereyağını bir güveçte eritmeli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilindiği gibi pilâv için 2 bardak pirinç, 3/4 bardak tereyağı ve 3 bardak et suyunu kullanmak gerekir ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|