mutlu ol yeter ki.. |
|
|
#1 |
|
yagmur34
|
mutlu ol yeter ki..Her güzel şey bitmese olmaz mı şu dünyada ![]() Mutluluklar ömür boyu sürse, beraber ölünse ve beraber yaşansa şu dünyada sevilenle![]() ![]() ![]() Ama, olmuyor işte ![]() İstesende istemesende 'acı' denen, boyutu kısa ama etkisi büyük illet vuruyor seni![]() Alıp başını, gidiyorsun kendinden![]() Hayat anlamsız; boş boş dolaşıyorsun şehrin dolu kalabalığının içinde![]() ![]() Her yeni başlangıçta söylenenler oluyor ![]() ; 'ömür boyu mutlu olalım![]() ben artık senden başka kimseyle olmak istemiyorum!'sadece 'kelime' lerde kalıyor söylenenler ![]() açığa vurulamıyor![]() öldürülüyor![]() ve aniden bitiyor herşey![]() ne olup bittiğinin farkına bile varamadan; bitiyor herşey ve herkes![]() ![]() 'Hani benden başkasıyla olmak istemiyordun ![]() Hani biz ömürdük, hani biz ömür boyuyduk, hani ömrümdün![]() hani ömrümüzün şu kalan kısa ama uzun yıllarında hep beraber olacaktık![]() ![]() hani benimdin, bendin ![]() hani sendim![]() hani 'biz' lik nerde![]() hani ellerin, yüreğin nerde![]() 'sen' nerdesin![]() ![]() 'hep 'hani' ler ve 'ama' lar kurcalıyor beynimizin içindeki saflığı ![]() herşey koca bir 'hiç'![]() ![]() hiçliğimizde kaldık, ötesine geçemedik ![]() 'hep' olamadık![]() ![]() tekrar 'sen' ve 'ben' olmak ne kadar kötü şu yalan dünyada ![]() ![]() tamamlayamamak 'biz'i, birbirimizi![]() ![]() ![]() hala saçlarının kokusu var burnumda ![]() hala sen varsın göz bebeğimin içinde![]() ![]() gözbebeğimsin ![]() ![]() ![]() artık hayattan bir umudum yok ![]() beni aydınlatacak bir ışık, yok![]() 'sen' yoksun![]() 'biz' yokuz![]() ![]() her şeyin sonunda bir 'kendine iyi bak' yetti yaşananların ardından ![]() ![]() öyleyse; sende 'kendine iyi bak' ![]() sevdiğim![]() ![]() ve mutlu ol![]() mutlu ol yeter ki![]() ![]() şarkımızı hatırladım ![]() ![]() 'mutlu ol yeter ki ![]() ![]() gittiğin yerde benden sonra gelen yıllar ![]() ![]() seni benden alsalar bile ![]() ![]() mutlu ol yeter ki ![]() ![]() gittiğin yerde benden bir parça 'aşk' olsun ![]() ![]() katre olsun yeşil gözlerinde ![]() '
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|