![]() |
Yedi Kutsal Gerçek |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
Yedi Kutsal GerçekYEDI KUTSAL GERÇEK Kaç yildir benim yanimdasin? - 20 yildir efendim
![]() - Bu zaman süresince benden ne ögrendin? - Hiçbir seyle degismeyecegim yedi gerçek ögrendim ![]() - Ömrüm seninle geçtigi halde topu topu 7 gerçek mi ögrendin? - Evet ![]() - Söyle bakalim öyleyse neler ögrendin? - Baktim ki herkes bir seyi dost ediniyor, ona gönül verip baglaniyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Çok güzel, ikincisi ne bakalim? - Baktim ki, insanlarin bir çogu geçici dünya degerlerine dört elle sarilmis onlari koruyor, kasalarda sakliyor, kaybolmamasi için her çareye basvuruyor ![]() ![]() ![]() - Devam et! - Insanlarin üstün olmak için birbirleriyle yaristiklarini gördüm ![]() ![]() ![]() - Devam et yavrum ![]() - Yine baktim ki, insanlar sabahtan aksama birbirleriyle ugrasiyor, bos yere hayati zehir ediyorlar kendilerine ![]() ![]() ![]() - Sonra? - Nedense herkes hatasinin sebebini hep dista ariyor ve baskalarini suçlamak yoluna sapiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() - Dogru ![]() ![]() ![]() - Baktim ki insanlar su bir lokma ekmek ve dünya geçimi için helal haram demeden, her türlü hakki çignemekten çekinmiyorlar ![]() ![]() ![]() - Ve yedinci? - Yedinci olarak sunu gördüm ki, insanlar bir seye dayanmak ve güvenmek ihtiyacindadirlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Seni tebrik ederim evladim ![]() ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|