![]() |
İşte İnsan Asıl O Zaman Siliniyor.. |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() İşte İnsan Asıl O Zaman Siliniyor..Yeni cep telefonuma eskisinin rehberini geçiriyordum dün ![]() ![]() ![]() Baktım, bazı isimlerin numaraları duruyor; kendileri yok ![]() ![]() ![]() Bir deprem sonrasının hazin sınıf yoklaması gibi ![]() ![]() ![]() Yitik dostların, tanışların ekrandaki isimleri üzerinde geziniyor parmağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başparmağın ucunda bir ömür ![]() ![]() ![]() Can, bir tuş mesafesinde ![]() ![]() ![]() "Sil" komutuna elim varmıyor ![]() "Sil"mek ihanet gibi geliyor ![]() ![]() ![]() Rehberim isim dolu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimi vakitli, kimi apansız, bir anda ![]() ![]() ![]() Rasgele arıyorum yitenlerden birini ![]() ![]() ![]() Gençten bir kadın sesi yanıtlıyor: "Aradığınız numaraya şu an ulaşılamıyor ![]() Gelecekte ulaşılması da mümkün görünmüyor ![]() ![]() Denemeye söz veriyorum ![]() Ölmüş de hafızadan silinmemiş dostlar, ölmeden silinenlerden daha uzun yaşıyor bu rehberde ![]() ![]() ![]() Hep merak ederim: Nereye gider bu bilgisayarların, cep telefonlarının posta kutularından silinen mesajlar, mektuplar, yazılar ![]() ![]() ![]() Onca harf, cümle, satır? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzay boşluğunda dağılır mı? Yoksa bir yerlerde saklanır mı? Bir gün yeniden toplanır mı? Silinmiş yazılar diyarında ![]() ![]() ![]() Bir pişmanlık kurultayında ![]() ![]() ![]() Galiba hayattan kayıt sildirdikten sonra ilkin gelip sevenlerinin hafızasına kaydoluyorlar ![]() ![]() ![]() Bilgisayar gibi değil insan hafızası ![]() ![]() ![]() Bir tuşluk "sil" komutuyla silmiyor sevdiğini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Emir, ferman dinlemiyor ![]() ![]() ![]() Hatıralara sarıp saklıyor orada ![]() ![]() ![]() ![]() Belki hiç unutmuyor ve yanına gidene dek orada koruyor ![]() sonra- bir gün "hafızası doluyor", onu silip yerine bir başka ismi yazıyor ![]() ![]() ![]() İşte insan asıl o zaman "sil"iniyor ![]() ![]() ![]() Can Dündar
![]() |
![]() |
Cevap : İşte İnsan Asıl O Zaman Siliniyor.. |
![]() |
![]() |
#2 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : İşte İnsan Asıl O Zaman Siliniyor..Çok güzel anlatmış Can DÜNDAR hatırlanmayı ve artık hiç hatırlanmamayı ![]() ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|