|  | Öksürük Bitkisel Tedavisi |  | 
|  09-01-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Öksürük Bitkisel TedavisiÖksürük Bitkisel Tedavi Öksürük Bitkisel Tedavisi Öksürüğün Bitkisel Tedavisi öksürük için bitkisel Öksürük İçin Bitkisel Tedavide En Başarılı Ürün Zencefil Macundur  Sabah Akşam Bir Tatlı Kaşığı Alınması Yeterlidir  Zencefil Macun Aslında Tüm üst solunum yolları hastalıkları için bir mucizedir  İnce kıyılmış lahana yaprakları, sirkeli suda yirmi dakika süreyle kaynatılır  Sıkılarak elde edilen sıvı bir kaba boşaltılarak gün boyu dinlendirilir  Dinlendirilen sıvıdan yarı oranında içme suyuna karıştırılarak günde üç fincan içilir  Dilimlenmiş patatesler yarım saat süreyle sirkeli suda pişirilir  Sıkılarak elde edilen sıvı bir kaba boşaltılarak gün boyu dinlendirilir  Dinlendirilen sıvıdan yarı oranında içme suyuna karıştırılarak günde üç fincan ısıtılarak içilir  Soğan kıyıldıktan sonra, haşhaş tohumları ile birlikte yirmi dakika süreyle suda kaynatılır  Sıkılarak elde edilen sıvıya, ezilmiş vişne posası ilave edilerek şurup kıvamına gelinceye kadar karıştırılır  Hazırlanan şuruptan yemekten önce bir veya iki çorba kaşığı içilir  Çocuklarda Öksürüğün Bitkisel Tedavisi Bulunması Gereken Şifalı Bitkiler: Vişne, Gül, Sırça otu, Semiz otu, Papatya, Nane, Bal Hazırlanış Şekli: Çekirdekleri alınmış vişne dövülerek ezilir  Elde edilen posaya gül suyu ve bal ilave edilerek şurup kıvamına gelinceye kadar karıştırılır, hazıryanan bu şuruptan hastalık süresince aç karına bir çorba kaşığı içirtilir  Sırça otu ve nane birlikte demlenir  Süzüldükten sonra iki saat süre ile dinlendirilir  Hazırlanan bu karışım şurup kıvamına gelinceye kadar bal ile tatlandırılarak karıştırılır  Hastalık süresince şuruptan günde üç çorba kaşığı içilir  Semiz otu haşlandıktan sonra süzülür  Elde edilen sıvı şurup kıvamına gelinceye kadar gül suyu ve bal ile karıştırılır  Tedavi süresince bu şuruptan yemekten önce iki çorba kaşığı içilir  Papatya on dakika süre ile sıcak suda demlenir  Süzülerek elde edilen sıvıya bal ilave edilerek şurup kıvamına gelinceye kadar karıştırılır  Hastalık süresince hazırlanan bu şuruptan üç çorba kaşığı içilir   | 
|   | 
|  | 
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara | 
| Görünüm Modları | |
|  |