Etli Ekmek Tarifi Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Etli Ekmek Tarifi YapılışıEtli ekmek tarifi yapılışı Etli ekmek tarifi Etli ekmek Malzemeler: 5 Su Bardağı Un 2 5 Su Bardağı Su1 Tatlı Kaşığı Tuz İç Malzemesi 500 gr Kıyma 2 Soğan Karabiber , Tuz 1 Çorba Kaşığı Tereyağı HAZIRLANIŞI : Bir kapta un, tuz ve suyu karıştırıp yoğurun Kulak memesi yumuşaklığına gelen hamurdan yumruk büyüklüğünde 20 küçük parça koparın![]() Her parçayı teker teker küçük birer daire şeklinde açın ![]() İnce doğranmış soğanı kıyma ile birlikte kavurun Tuz ve karabiber ilave edin![]() Hazırlanan iç malzemesinden bir iki kaşık yuvarlak hamurun yarısına yayın, diğer tarafı üzerine kapatın Hamur ve malzeme bitinceye kadar işlemi sürdürün![]() Teflon tavada veya sacda hamurları önlü arkalı pişirin Üzerine tereyağı sürüp sıcak olarak servis yapın |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|