![]() |
Çerkez Tavuğu Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çerkez Tavuğu Nasıl YapılırÇerkez Tavuğu Tarifi Çerkez Tavuğu nasıl yapılır Malzemeler 1 adet tavuk 2 çorba kaşığı sıvı yağ 5 ince dilim ekmek (bayat) 3 su bardağı ceviz içi 8 diş sarmısak 3 su bardağı su 1 tatlı kaşığı karabiber 2 tatlı kaşığı tuz yarım tatlı kaşığı kırmızı biber Çerkez Tavuğu Yapılışı Yıkayıp hazırladığınız tavuğa 3 su bardağı su ve tuz ekleyerek kısık ateşte, 35-40 dakika pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırladığınız yağı tavuğun üzerine dökerek servis yapın ![]() Başka Bir Tarif Malzemeler 1 Tavuk 2 Bardak ceviz içi 2 Dilim bayat ekmek içi 2-3 Kahve kaşığı kırmızı biber 1 Kahve kaşığı karabiber Tuz 1-2 Çorba kaşığı zeytinyağı 1 Avuç maydanoz yaprağı Yapılışı: Tavuğun içi temizlenir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|