![]() |
Özür dilemiyorum!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
punisher
|
![]() Özür dilemiyorum!!!AYDIN SAPMASI VE OZUR DILEMIYORUM KAMPANYASINA DAVET !!! Degerli okur , Degerli grup yonetimleri, Bilindigi gibi Ulkemizde AYDIN SAPMASI vardir ![]() Aslinda bu sapmaya ugrayanlari "AYDIN" olarak nitelemek yanlistir ![]() Bu niteleme ,gercek ulke aydinlarina haksizlik olmaktadir ![]() Aydinlanma sapkinligina ugrayanlar, Kuresel efendilerinin yaninda diz cokerek saf tutarlar ![]() Avuclarini hizmetlisi olduklari efendilerine acarlar ![]() Yurekleri ve beyinleri disa bagimlidir ![]() Bir sirt oksanmasina neler satmazlar ki ! Vatan , Millet , Bayrak , Bagimsizlik ONLAR icin anlamsizdir ![]() Guclu olana ve hizmetlerini odullendirenlere hizmeti severler ![]() Kendi soylemleriyle , iki kadin memesine vatanlarini satarlar ! Kapitalizmin ,pembe emperyalist gulucuklerine kur yaparlar ! Emperyalist baronlarini cok severler !!! Bildigimiz gibi bu sapmaya ugramis olanlardan, Prof ![]() Prof ![]() Dr ![]() Gazeteci Ali Bayramoglu , Ermeni'lerden ozur dileme kampanyasi baslatmislardir ![]() Bu konuda kaleme aldigim asagidaki yazi sonrasi degerli Prof ![]() ![]() ![]() bu konuda bir imza kampanyasi onermistir ![]() ![]() Degerli dostlar , Imza kampanyasinin saglikli yuruyebilmesi icin , TEK BIR ve GUVENILIR bir site sahibinin bir link acarak bu kampayayi ustlenmesi gerektir ![]() Gorebildigim kadariyla , YURT DISINDA YASAYAN VATANDASLAR KURULU Bu konuda duzenleme yaparak , kullanisli bir link acmistir ![]() Sizleri asagidaki linkte ; OZUR DILEMIYORUM KAMPANYASINA DAVET EDIYORUM ![]() Lutfen siz ve aile bireyleriniz linki tek tek imzalayiniz ![]() Bu duyuruyu olabildigince cevrenize iletiniz ![]() Katilimlarini isteyiniz ![]() Özür Dilemiyorum – I Do Not Apologize http://www ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Özür dilemiyorum!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Özür dilemiyorum!!!Önce ılımlı yaklaştılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Türkleri hiçbir zaman savaşla yenemezsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Buyrun size güzel bir söz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|