|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ailesini, birlikte, canlı, döndürüyoruz, eski, forumsinsi, günlerine |
![]() |
ForumSinsi Ailesini Birlikte Eski Canlı Günlerine Döndürüyoruz |
![]() |
![]() |
#1 |
izmirlihuso
|
![]() ForumSinsi Ailesini Birlikte Eski Canlı Günlerine Döndürüyoruzya ben bişey farkına vardımm sitede eskisi gibiii ilgii yokk gibii konuuu larr yeniliklerr azaldııı gibii geliyoo banaaa amacım siteyii kötülemek değill sedece siz ne düşünüyonuzzz yazınnn lütfennn |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : millett bakınn bii |
![]() |
![]() |
#2 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : millett bakınn biihmm ![]() ![]() Ama hiçbirşey eskisi gibi kalmaz hep değişir tıpkı evrim gibi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : millett bakınn biievt bzn olablr ama eskisi gbi ddewam edio sanrm ama bende sundan skytciyim açtğm knular gzel ben beğeniorm sahsen ama kmse bakmıo baslk cekici gelmio die ama ben otrp ckici baslk arayamam mllet okusun die keyfmdende paylasm yapmıorm belki bseler vreblirim die koyuyorm öle bosa gdio açtğm knular cok snr oluyorm x@@@@@@@!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
izmirlihuso
|
![]() Cevap : millett bakınn biitamam senin açtın konuları özellikle okucam |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
izmirlihuso
|
![]() Cevap : millett bakınn biiNE BİLİMM YA BANA ÖLEE GELDİİ ESKİDENN KIPIR KIPIRR OLURDUU BU SİTEEE ESKİYİİ GERİİİ İSTİYOMM BEN VE HAZIRIMMM BUNU YAPMAYAA BANA GÖREV VERİNN YAPAYIMMMM ONLINE OLURUMM GENELLDEE |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : millett bakınn biiaynı şekilde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : ForumSinsi Ailesini Birlikte Eski Canlı Günlerine Döndürüyoruz |
![]() |
![]() |
#7 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : ForumSinsi Ailesini Birlikte Eski Canlı Günlerine DöndürüyoruzGeçen hafta, Değerli öğretmenimiz dejavu2009'un ailemize paylaşmış olduğu "aman danone'ye dikkat" isimli konu sebebiyle, bizzat Danono firması tarafından ailemize ihtar gönderildi ![]() ![]() ![]() ![]() Ancak son zamanlarda kendini hissettiren bir sessizlik olduğu yönünde size katılıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu konuda düşüncelerinizi burada dile getirebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : ForumSinsi Ailesini Birlikte Eski Canlı Günlerine Döndürüyoruzöncelikle şunu söylemek istiyorumki bu konuda forumun cansızlığını kabul ederek baştan bi hata yapmaktayız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bonsoir
|
![]() Cevap : ForumSinsi Ailesini Birlikte Eski Canlı Günlerine DöndürüyoruzEvet arkadaşlar sitemizde bir durgunluk var ama Kaplan Bey inde dediği gibi kardeşlerimiz sınav döneminde oldukları için zaman ayıramıyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() Cevap : ForumSinsi Ailesini Birlikte Eski Canlı Günlerine Döndürüyoruzevet şu aralar bir durgunluk söz konusu gerçekden ![]() ![]() ![]() inşallah sınavlardan sonra sitemizin eski haline dönmesi dileğiyle ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : ForumSinsi Ailesini Birlikte Eski Canlı Günlerine DöndürüyoruzBu siteye Trabzon'lu bir siteye takılayım diye niyet ettiğim zamanlarda,bir başka siteden linkini görerek ulaştım ve açılan konuların kalitesi ve en önemlisi ki fikirlerindeki kalitesini mesajlarına yansıtan bir çok arkadaşın varlığı bu sitede kalıcı olmamı sağladı ![]() ![]() ![]() ![]() esmer_yar açtığın konuları taktir etmekle birlikte konularına ilgisiz kalalardan biri olarak belirtmek isterim ki,başlıklardan yola çıkarak çok güzel konular açıyorsun,belki konularına yorum gelmiyor ama,o konuları okuyan 10 kişiden 1 kişiye istediğin mesajı verebiliyorsan bunun karşılığını,yorum olarak değilde,dini yönden verdiğin telkinlerin karşılığını sevap olarak alıyor olman gerçekten büyük kazanç,bence aynı şekilde bıkmadan usanmadan konularına devam etmelisin,Allah senden razı olsun ![]() ![]() ![]() Ben bu tür sitelere hep bilinçlendirme kampı olarak yaklaştım ve bu sitede okuduğum bir çok konu bana fikirde verdi ki,benimde tek amacım buydu zaten,fazla miktarda konu açamıyorum çünkü istediğim şekilde paylaşılmaya değecek konulara pek fazla denk gelmiyorum,gelincede hemen buraya ekliyorum,ayrıca yine belirtmek isterim ki,amaç az muhabbetle çok bilgi alış verişinde bulunmak olmalı o zaman niyet amacına ulaşır,o yüzden belirtilen kadar durgunluk olmasa da kaliteli paylaşımlara devam diyelim ![]() ![]() ![]()
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|