Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
duyamazsınız, kızdan, sözleri

Bir Kızdan Asla Duyamazsınız Bu Sözleri

Eski 11-22-2008   #1
SanaL_boy

Bir Kızdan Asla Duyamazsınız Bu Sözleri

1 Peki aşkım öyle olsun

2 Bugün anneler günü annene gidelim

3 Kaç çocuğumuz olsun hayatım?

4 Sen maç izlerken ben ütü yaparım

5 Bugün Pazar istediğin kadar çarşıda kalabilirsin

6 Yok hayatım istemem herşeyim var çok şükür

7 Seni seviyorum aşkım

8 Annem seninle mutlaka evlenmem gerektiğini söylüyor

9 Babam mesleginin gelecek vaad ettigini söyluyor

10 Spor giyinmene bayılıyorum

11 10 Milyon fazla bana 5 ver sen yeter

12 Ben ek kart istemiyorum Bir kart ikimize yeter

13 Çok eğlendiniz mi?

14 Bebeğimiz olursa adını sen koy aşkım

15 Baaaak bu eşyaları mutfak parasından arta kalanları biriktirerek aldım

16 Daha büyük ekranlı bir Televizyon almak istersen alabilirsin

17 Sana bir bira açmamı ister misin?

18 Bu sene tatile gitmesek de olur

19 Bana bu kadar fazla vakit ayırma arkadaşlarını çok ihmal ediyorsun

20 Evin küçüğü büyüğü olmaz şekerim Ev evdir

21 Arabayı birkaç yıl daha kullanalım olmaz mı?

22 Bu akşam mantı mı yapayım içli köfte mi hünkar beğendi mi?

23 Sucuklu yumurta yapmana bayılıyorum

24 Bebeğin mamasını ben yaparım sen git uyu

25 Annem ve babam bize geleceklermiş haydi kaçalım

26 Abime söyleyeyim seni şirketine finansman müdürü yapsın

SaBrıN SoNu SeLaMeTiMSe

iNTiKaM FeLaKeTiNDiR

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Bir Kızdan Asla Duyamazsınız Bu Sözleri

Eski 11-23-2008   #2
bonsoir

Niyeki yokkendini bilen değerlerine saygılı dinini bilen bir genç kız tabiikiii rahatlıkla söyler bu sözleriMutlu evliliğin sırlarındandır aslında bütün bunlar

En çok şikayet edenler,en çok şikayet edilenlerdir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-25-2008   #3
sudenaz

7 Seni seviyorum aşkım
en çok bu sözü bayanlardan duyarsınız zaten olduğundan fazla hatta =)
yinede konu için tşkler ayrıca o maç izlerken ben ütü yapmam bende maç izlerim=)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-29-2008   #4
one spark

11 10 Milyon fazla bana 5 ver sen yeter bu 4 Sen maç izlerken ben ütü yaparım 15 Baaaak bu eşyaları mutfak parasından arta kalanları biriktirerek aldım 15 ve 16 yı asla asla asla söylemeyiz bencede:D:D
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-30-2008   #5
dejavu2009

Biraz pazarlık yapsak olmaz mı? Şöyle bir kaçını söylese ne olur sanki?
Kızlar siz busunuz işte Yanlış anlamayın lütfen,
siz bir :img-angel: Ama uçamayan meleklersiniz kusurunuz burada, herbirinizin ayrı bir bakışı var, ayrı bir dünyası, ayrı bir duygusallığı ve ayrı bir güzelliği var
Güzel yönleriniz yanında da bunlar var
size birşeyi beğendirmek zordur Bunu kabul edin
Erkeğimi memnun edeyim yoksa ben mi memnun olmalıyım sorusunda bencillik hissiniz tavana vuruyor Erkekler mecburen bencil yönlerini size gösteriyorlar o zaman
Bazı anlarda,
Bazı anlarda diyorum dünya yıkılsa umrunuzda olmaz, tek derdiniz kendinizi tatmin etmektir ve hayatınızı buna göre şekillendirirsiniz

Çok fazla ilgiye ihtiyacınız var, bazen küçük bir çocuktan farkınız olmaz Şekeri alınca susar herşeyi unutursunuz Ama unutmayın ki erkekler sizinle fazla ilgilenmekten hoşlanmazlar pek çoğu sizi bırakıp giderler bu durumda

Toplumdan çok çektiniz, atalarınız, analarınız çekti Sırf birilerini memnun etmek için hayatlarınız mahfedilmedi mi?
"Hasan'nın oğlu iyi çocuktur kızım" lafı herkese yutturulmadı mı? Hiç kimse Hasan'nın gerçek yüzünü anlatmadı Neden anlatmadılar acaba? ben bilmiyorum siz biliyor musunuz?

Çocukları değil toplumları yetiştiren siz oldunuz Bu değerli vazifeyi yapan en değerli insanlarsınız Ama toplum ataerkil olduğu için sizi sosyal hayattan dışladı Sırf erkekler daha iyi yaşasın diye mi acaba? Yoksa Erkekler maneviyatlarını yaşamak için sizi yüzyıllarca dışladılar mı acaba? Hak bunun neresinde?

Kadınlar siz olmazsanız bu dünya, bütün bu güzellikler olmazdı Siz çok değerlisiniz
Hepinize bir gül vermek isterdim ama güllere gül verilmez ki!
iyiki varsınız

İLGİNÇ BİR DİZİ;

http://www,dizimag,com/stephen-hawki...eady-dizi.html
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-30-2008   #6
kezban

dejavu süper bir yorum yapmışsın,iyisiyle kötüsüyle çok iyi bir tanım olmuşokurken biraz utandım birazda grur duydum kendimle=)
asıl konuya gelinde malesef sudenazcıgımında dediği gibi "seni seviyorum aşkım" kelimesi çok yaygınkızıyla erkeğiyle herkez önüne gelene söylüyor bu lafı:S

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-30-2008   #7
detay

ben çogunu söyledim ama nolcak şimdi
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-01-2008   #8
dejavu2009

Alıntı:
kezban tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
dejavu süper bir yorum yapmışsın,iyisiyle kötüsüyle çok iyi bir tanım olmuşokurken biraz utandım birazda grur duydum kendimle=)
asıl konuya gelinde malesef sudenazcıgımında dediği gibi "seni seviyorum aşkım" kelimesi çok yaygınkızıyla erkeğiyle herkez önüne gelene söylüyor bu lafı:S
Yazıyı beğenmen güzel gözlemlediğim kadarıyla anlatmaya çalıştım

Evet bu kelimeyi kullanan çok
Bu konu da maşallahımız var aslında Utangaçlığı bir kenara bırakıp çok açıksözlü olmuşuz bir anda! Nedendir bilinmez!

"Seni seviyorum" kelimesi almış başını gidiyor Dur diyen yok çünkü ne anlama geldiğini bilen yok Bence insanlar birbirinden çok farklı düşünceler içine girmediğinin bir kanıtıdır bu Bir bilim adamının bir teorisi vardı Bir düşünce beyninizden dışarı yayılır ve diğerleri tarafından algılanır Ne kadar benziyor bu duruma değil mi? Acaba bu kelime böyle yayılmış olabilir mi? Gerçi bu sadece bir teori
Her ne kadar teori olsada sahip olma dürtüsü bizi gerçek düşüncelerimizden ayrı hayallere sevk ettiği sürece hep böyle olacak
"O benim olsun Niye başkasının olsun Gerekirse yalan bile söylerim Çünkü ben herkesten daha önemliyim Herşey benim için" kelimelerini kendimize söylemekten kaçınırız kendi kendinize bir hesap vermek zordur, ağırdır, bizi yerin dibine sokar O kelimeler hakkında bahsetmeskte onlar kendilerini göstermek için hep beynimizin içinde dolaşıp dururlar Ta ki dışarı çıkacak bir kapı bulana kadar
"Düşüncenin bittiği yerde gerçek duyguların yerini kısa süreli hoşlanmalar aldığı zamanlarda Seni seviyorum kelimesi hemen sahip olmanın arzusuyla sulanıp bir ayrık otu gibi yerden biter"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com