![]() |
İşte Türkiyedeki ünlü YAHUDİLER |
![]() |
![]() |
#1 |
punisher
|
![]() İşte Türkiyedeki ünlü YAHUDİLEREĞİTİM VE YAHUDİLER ·Kemal GÜRÜZ: YÖK Başkanı ·Kemal ALEMDAROĞLU: Eski İstanbul Üniversitesi Rektörü ·Seha TİNİÇ: KOÇ Üniversitesi Rektörü ·Erdoğan TEZİÇ: YÖK başkanı ·Lale DURUİZ: Bilgi Üniversitesi Rektörü ·İlter TURAN: Bilgi Üniversitesi Eski Rektörü · Sabih TANSEL: Boğaziçi Üniversitesi Rektörü ·Üstün ERGÜDER: Boğaziçi Üniversitesi Eski Rektörü ·Tunç EREM: Marmara Üniversitesi Rektörü · Mahir TOKAY: Guzel Sanatlar Akademisi'nin kurucusu · Fevziye HANİM: Isik Lisesi'nin kurucusu BASIN VE YAHUDİLER · Fazli Necip Bey: Yeni Asir'in Kurucusu · Dinc BİLGİN: Sabah Gazetesinin Kurucusu · Erol ve Sedat SİMAVİ: Hurriyet gazetesi'nin sahipleri · Ahmet Emin YALMAN: Vatan gazetesinin kurucusu · Abdi IPEKÇİ: Milliyet Gazetesi'nin eski Genel Yayın Yönetmeni · Ferit SAHENK: NTV'nin Sahibi DEVLET VE YAHUDİLER · Rahşan ECEVİT: Bülent Ecevit'in karisi · Tansu ÇİLLER: Eski Başbakan · Kemal DERVİŞ: Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı ·Mustafa SUPHİ: Türkiye Komünist Partisinin Kurucusu ·Sevinç İNÖNÜ: Erdal İnönü'nün Karısı ·Şükrü Sina GÜREL: Devlet Eski Bakanı ·Behice BORAN: Türkiye İşçi Partisi Eski Genel Başkanı ·Sabih KANADOĞLU: Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı ·Gazi ERÇEL: Merkez Bankası Eski Başkanı ·Faik ÖZTRAK: Hazine Müsteşarı ·Tacan İLDEM: Cumhurbaşkanlığı Sekreteri · Fatin Rustu ZORLU: Menderes Hukumeti'nde Bakan · Dr ![]() · Feriha SANERK: İlk Kadin Emniyet Müdürü SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ VE YAHUDİLER ·ÇYDD: Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği · ÇEV: Çağdaş Eğitim Vakfı ·TÜSİAD: Türkiye İş Adamları Derneği ·YASED: Uluslar Arası Yatırımcılar Derneği ·TESEV: Türkiye Ekonomik Ve Sosyal Etüdler Vakfı --------------------------------------------------- - - ---------------------- · ADD: Atatürkçü Düşünce Derneği Gazetemiz yazarlarından Yakup Almelek'in sözlerini yazdığı, oğlu Alper Almelek'in bestesini yaptığı marş, Atatürkçü Düşünce Derneği'nin (ADD) resmi marşı olarak kabul edildi ![]() SANATÇILAR VE YAHUDİLER ·Leyla GECER: Dunyaca unlu soprano ·Cemil İPEKÇİ: Unlu Modaci ·Dede Cemil İPEKÇİ: Turkiye'de Ilk sinemanin kurucusu ·Halide Edip ADIVAR: Yazar · Orhan PAMUK: Yazar BU DOSYADA BULUNAN HERKESİN ANALİZİ YAPILACAĞIM SIYASET: Tansu Çiller ve esi Özer Uçuran, Rahsan Ecevit (her iktidar döneminde ve özellikle 1974'te cemaatin devlet içinde güçlenmesini saglamis çok önemli bir isimdir), Erdal Inönü'nün esi Sevinç Inönü (Sohtorik'lerden), DTP'nin basina geçirilen Mehmet Ali Bayar, Ismail Cem (dedelerinden biri hahamdir), Kemal Dervis, Sükrü Sina Gürel, Bülent Tanla, Sefa Sirmen, Hüsamettin Özkan'in dünürü Erdogan Alkin, Cem Uzan'in esi Alara Koçibey, Altan Öymen, eskilerden Haluk Bayülgen, Barlas Küntay, Hayrettin Erkmen, Ahmet Isvan yahudi asillidir ![]() ![]() ![]() ![]() DISISLERI: Disisleri cemaatin is dünyasiyla birlikte en güçlü oldugu alandir ![]() ![]() ![]() ![]() SIVIL TOPLUM ÖRGÜTLERI: ÇYDD ve ÇEV tamamen sabetayci insiyatifle kurulmus sivil toplum örgütleridir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BASIN: Cumhuriyetin kurulusundan beri Türkiye'de basin sabetayci güdümlü olmustur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() IS DÜNYASI: Koç Grubu ve Çukurova Gubunun üzerinde hem büyüklükleri hem de yapilarinin ilginçligi sebebiyle özellikle duracagim ![]() ![]() NTV: NTV, cemaatin derin iradesinin en önemli kamuoyu yönlendirme araci olarak 'Türkiye'yi halka müslüman bir ülke olmaktan çok bir kültür mozaigi olarak benimsetme' stratejisini en yogun uygulayan televizyondur(Ferit Sahenk'in bu asirilik ve temkinsizligine yasasaydi babasi izin vermezdi; Ixir ve Tansas fiyaskolarina simdi bir de bunu ekleyecek) ![]() ![]() ![]() ![]() MUSTAFA DENIZLI: Denizli'yi Altay'dan GS'a getiren kisi sabetayci Alp Yalman'dir ![]() ![]() ![]() ![]() ÖZAL'IN PRENSLERI: 80'lerde "Özal'in prensleri" olarak lanse edilip önemli görevlere tepeden inme getirilen Amerika egitimli gençler Coskun Ulusoy , Bülent Semiler ve Engin Civan (esi Amerikali yahudidir, rüsvet alip isini görmedigi Selim Edes de kendisi gibi sabetaycidir) sabetaycidir ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : İşte Türkiyedeki ünlü YAHUDİLER |
![]() |
![]() |
#2 |
detay
|
![]() Cevap : İşte Türkiyedeki ünlü YAHUDİLERilginç ilk defa duydum teşekkürler paylaşım için |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : İşte Türkiyedeki ünlü YAHUDİLERŞaşırmadım dersem yalan olur ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bonsoir
|
![]() Cevap : İşte Türkiyedeki ünlü YAHUDİLERBazılarını biliyordum ama bu kadarınıda beklemiyordum doğrusu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
iklimbahar
|
![]() Cevap : İşte Türkiyedeki ünlü YAHUDİLERBunları biraz biliyordum kulaktan duyma ama,böyle detaylı olarak yazdığın için tşk ![]() Emeğine sağlık
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
punisher
|
![]() Cevap : İşte Türkiyedeki ünlü YAHUDİLERAlıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
SanaL_boy
|
![]() Cevap : İşte Türkiyedeki ünlü YAHUDİLERşahsen bende şaşırmadım
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
sonic
|
![]() Cevap : İşte Türkiyedeki ünlü YAHUDİLERZaten hep bunlar üst makamlara gelmişler yav ![]() ![]() ![]()
---CRYSİS PLAYER--- ---CoD PLAYER--- ---CRYSİS WARS--- ---CoD-CoD2-CoD4-CoD5 ---Battlefield Series--- -----Usta Oyuncu----- Pc sorunlarınız için İrtibata Geçin -- Yıllar Sonra Sonic geri döndüüü ![]() ![]() ![]() [forumsinsi] |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|