![]() |
Kurşun Yedi Umutlarım... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Kurşun Yedi Umutlarım...![]() Aylar bu kadar kolay akıp gidiyor da senin sevgin neden gitmiyor yüreğimden sevgili?ne yaptın bana? hangi dertlere saldın böyle? Sitemim sana değil sevgili; sitemim seni sevmekte,söküp atmamakta direnen şu deli divane gönlüme…sen sevilmeye değensin yar silinmeye değil…ondandır bu ardından kendimi kahredişim,ondandır bu dibe girişim,ondandır gizlice sokaklarda parklarda ah edişim…ondandır seni hala deliler gibi sevişim… Aşk mıydı aramızdaki yar?sen de beni birazcık da olsa sevdin mi? O kısa zamana sığdırabildin mi birazcık da olsa sevgini?yoksa baştan sona yalan mıydı sözlerin?ne yaşadık biz yar?yaşadığımız neydi?neden geldin ve niye gittin yar?gitmeler yakışmıyor sana…gelişin muhteşemdi gidişin perişan…neydi benden istediğin ve neyi veremedim sana yar? Bir yanın eksik gelmiştin bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçim yanıyor hala …hala acın var yüreğimde ![]() ![]() ![]() ![]() Ama evet gittin yar…bitirmek için silinmek için gittin…ama ben güçlü değilim…bitiremedim ve silemedim ben sadece seni sevmeyi bildim ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Kurşun Yedi Umutlarım... |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Kurşun Yedi Umutlarım...çok acıklı yaha:(:(:( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ASUD€
|
![]() Cevap : Kurşun Yedi Umutlarım...acı ama güzel paylaşım tşk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ReBeL
|
![]() Cevap : Kurşun Yedi Umutlarım...sagol xD
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|