![]() |
Ben &Quot;Buyum&Quot; ...Olduğum Kadarım... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben &Quot;Buyum&Quot; ...Olduğum Kadarım...Ben "buyum" ![]() ![]() ![]() Hiç bir şeye yetemediğin anlar vardır ![]() ![]() Yaşadığın her şeyin sabun köpüğü olduğunu anladığın,, Baloncuklar teker teker patlarken herşeyi kaybettiğinin farkında olup da,, Hiç bir şey yapamadığın ![]() ![]() ![]() Binlerce cevapsız soru içinde, hayata cevapsız kaldığın ![]() ![]() ![]() Ve kimseyle konuşmak istemeyip,, Kendine çağrılarını bile meşgule aldığın ![]() ![]() ![]() "Ben güçlüyüm" yalanını her söylediğinde aynaya,, Yüzün kızarır böyle zamanlarda ![]() ![]() ![]() Hayat güçlüdür ![]() ![]() Gerçeği bilmek kimseye bir şey kazandırmayacağından,, Herkes kendi gücüne inanmak ister ![]() Sonra bir anda sessiz bir sabaha gözlerini açarken,, "Hayır" dersin ![]() ![]() ![]() ![]() Bir anda tüm mücadeleden vazgeçersin ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm kavgalarından ![]() Her şeyi olduğu gibi bırakmak,,ayak uydurmak istersin ![]() ![]() Sessiz bir kabullenmişliğe bürünürsün ![]() ![]() ![]() "Olduğu kadar" cümlesi,,girip yerleşir hayatına ![]() "Olmalı" kelimesi terk edip gider cümlelerini ![]() ![]() Olduğu kadar yaşamaya başlarsın,, olduğu kadarıyla ![]() ![]() Beklentiler,,hayaller boş gelmeye başlar artık ![]() Kimse senden bir şey beklemesin istersin,, Sen hayattan bir şey beklemezken ![]() ![]() ![]() ![]() Yorgunluğun,yılgınlığın arttıkça zincirler seni,, Bırakıp kaçma, yeni hayaller kurma,, Yeni bir şeylere başlama hevesi yaşamından uzaklaştıkça ![]() ![]() ![]() Asla bitmeyecek yorucu yokuşlar gibi isteksiz bırakır seni,, Hayata karşı ![]() ![]() ![]() "Ben buyum" dersin,, "Olduğum kadarım" "Çabalamanın anlamı yok daha fazlası için" dersin Ve KAYBEDERSİN ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|