![]() |
Karanfilin Faydaları Nelerdir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karanfilin Faydaları NelerdirKaranfilin Faydaları Nelerdir ![]() Osmanlı mutfağının vazgeçilmez bir baharatı olan karanfil; yorgunluğa çok iyi geldiği bilinir ve kuvvet macunlarında ve aşurede sıklıkla kullanılır ![]() Prof ![]() ![]() Değerli okuyucu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diş ağrısına karşı etkili Karanfil ağacının tomurcuklarından elde edilen bu baharat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İshale karşı Onu ilk araştırmaya başladığım yıllar doksanlı yılların başlarıydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Direnci artırır Karanfilin alternatifi yoktur ![]() ![]() ![]() sonra karanfilleri içerisinden çıkarmadan yudum yudum içiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üzerinizdeki gerginliğin de yavaş yavaş ortadan kalktığını göreceksiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GÜNÜN KÜRÜ İshale karşı Sabah kahvaltısından bir saat sonra yedi-sekiz adet karanfil çiğnenmeden oda sıcaklığındaki bir- iki yudum suyla yutulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihin yorgunluğuna karşı birebir Taze demlenmiş bir bardak sıcak çayın içerisine 10-12 adet kuru karanfil ilave edilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DİKKAT: KARANFİL KÜRÜ UYGULANIRKEN İshal şikayetlerinde karanfil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kanser hastalarına yardımcı Kemoterapi veya radyoterapiye bağlı gelişen ishaliniz var ise ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|