![]() |
Bilinmeyen Tatlar_Anusabur Nedir? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilinmeyen Tatlar_Anusabur Nedir?![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malzeme (15-20 kişilik) 500 gr aşurelik buğday 250 gr ![]() 250 gr ![]() Yarım paket patates nişastası 1 kepçe gülsuyu 1 kilo toz şeker 1 çimdik tuz Üzerini süslemek için: Tarçın ![]() ![]() 1 paket çam fıstığı Yapılışı “Yarım kilo aşurelik ak başak buğdayı ayıklar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kısık ateşte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gelin ettiğimiz buğday ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizim asure degilmi bu:) kaynak gurme rehberi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|