|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
tarifitonbalığı, tonbalığı, yahnisi, yapılışı |
![]() |
Tonbalığı Yahnisi Tarifi-Tonbalığı Yahnisi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tonbalığı Yahnisi Tarifi-Tonbalığı Yahnisi YapılışıTonbalığı Yahnisi Tarifi-Tonbalığı Yahnisi Yapılışı Malzemeler 1 çorba kaşığı natürel zeytinyağı 500 g soğan (ince doğranmış) 1 kg patates (kabukları soyulup ![]() 500 g konserve tane mısır 1/2 dolmalık biber (sap ve çekirdekleri temizlendikten sonra ![]() 6 damla acıbiber sosu 500 g tonbalığı ![]() ![]() ![]() 1250 g olgun domates (kabukları soyulup ![]() 1/4 tatlı kaşığı tuz bir tutam karabiber (taze çekilmiş) maydanoz yaprakları (süsleme için; isteğe bağlı) Hazırlanışı Büyük bir tencereye zeytinyağını koyup ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|