Malatya Usulü Kebap Böyle Oluyormuş....

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Malatya Usulü Kebap Böyle Oluyormuş....





MALATYA USULÜ KEBAP BÖYLE OLUYORMUŞ




MALATYA KEBABI:

350 gr ince bulgur
350 gr kıyma
tuzkarabiber
kızartmak için:
2 yumurta
sıvıyağ



HAZIRLANIŞI:

Karıştırma kabına kıymayı ince bulguru tuzu karabiberi alın ve yaklaşık yarım saat yoğurunYoğururken azar azar su ilave ederek yumuşatabilirsinizYoğurduktan sonra yine elinizi suya batırarak yuvarlak yassı köfteler hazırlayınKöfteleri kaynamış tuzlu suda yarı kıvama gelene kadar haşlayın ve süzünKöftelerin ilk sıcaklığı çıktıktan sonra köfteleri önce çırpılmış yumurtaya daha sonra una bulayarak kızgın yağda kızartın Bir peçetenin üzerinde yağını aldıktan sonra yeşilliklerle servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.