![]() |
Basörtüsü Laikligi Zedeler :s |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Basörtüsü Laikligi Zedeler :s![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Basörtüsü Laikligi Zedeler :s |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Basörtüsü Laikligi Zedeler :sEmeğine sağlık Gökkuşağı ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
fatmanur
|
![]() Cevap : Basörtüsü Laikligi Zedeler :svalla biz de sabretmekteyiz ![]() ALLAH razı olsun GöKKuŞaĞı
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Basörtüsü Laikligi Zedeler :sallah razı olsun bi hüzünlendim bide aferin ne güzel yapmış adam dedim düşüncelerimizi binevi dillendirmiş çok tşkler ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
uzeyrr
|
![]() Cevap : Basörtüsü Laikligi Zedeler :slaikliği zedelemesi hikaye ![]() onların islamı tam bilmemeleri başörtüsüne düşman yapmış ![]() ![]() ![]() kendileri yobaz gerici ![]() ![]() ![]() ahiret var nasıl olsa?
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|