![]() |
Ogretmen Ogrenci Diyaloglari |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ogretmen Ogrenci Diyaloglari* 1 ![]() ![]() ![]() - ama hocam? - dışarı çıkın ![]() ![]() - hocam biz konuşmuyoduk ki arkadaşlar konuşuyordu onları susturmaya çalışıyorduk! - ![]() ![]() ![]() - yemediniz di mi? - yemedim ![]() ![]() - eh madem öyle ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() +ben ne yaptım hocam ya? -çık diyorum ![]() +ya hocam herkes konuşuyo bi tek beni mi görüyosunuz? -mehmet tamam çık yok yazmıyacam ![]() +(akabinde mehmet kafasını sağa sola yatırarak sınıftan çıkar) 3 ![]() - hocam? - çık dışarı dedim ![]() - hocam neden ben? sadece ben mi güldüm ya? - dışarı çıkar mısın!? - tamam ya özür dilerim, kusura bakma hocam ![]() ![]() - ya sen çık ya da ben çıkacam! - siz kalın ben çıkarım, ayıp olmasın, dersi bölmeyeyim şimdi eheh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - kim rahatsız oluyo ya rahatsız olan bana söylesin!! 5 ![]() _aaa!!! sagolun hocam ![]() _ne demek lan "sagolun" _ ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() x- pardon hocam, nihohahahah ![]() ![]() ![]() ![]() y- (olm gülmesene) hihohha ![]() ![]() ![]() ![]() h- çabuk defolunnn, defolunn, çıkın dışarııığğaaaorrr!! a- tamam hocam sakin olun, bakın çıkıyolar dışarı 6 ![]() hayrullah- ben konusuyorum hocam !!! hoca- ne konusuyosun olm bi saattir? hayrullah- bu işletim sisteminin yanlışlığını hocam hoca- neyin ![]() ![]() hayrullah- eğitim sisteminin yani pardon hoca- iyi haydi cık dısarda konuş hayrullah- ayşe gel gidiyoruz hoca- ayşe nereye geliyo olm !!!! hayrullah- ayşeyle konusuyodum hocam hoca- ayşe otur kızım sen ![]() ![]() hayrullah- ayşe kalk lan !!! sözüm bitmedi daha hoca- olm bak vericem disipline, ayşe otur kızım sende hayrullah- ayşe o mu ben mi düşün karar ver ben dısarda olucam hoca- ayşe nereye kızım otursana manyak ![]() ![]() ![]() ayşe- ******* dersinizi eve gidiyorum ben hoca- iyi aferin ![]() ![]() ![]() hayrullah- velim yok sikim var koyarsa acısı var hoca- o veliye para verdim seni sikmeye geldim ![]() ![]() ![]() hayrullah- neyse susalım ![]() ![]() hoca- peki 7 ![]() -power rangers hocam -o ne be -milliyet gazetesi veriyor hocam bunları kartondan power rangers karakterlerinin en güçlüsü ![]() -senin elinde ne işi var ders zamanı ders evladım oyun zamanı oyun -ugur getiriyo hocam dersi daha iyi anlıyorum -bak hala cevap veriyo çık dışarı bir daha da ya tek gel ya da hiç gelme -tırıs tırıs 8 ![]() -yok hocam derse gelmedim bir arkadaşa bakıp çıkacam -çıkkkkkk dışarııııı zevzek 9 ![]() hoca : çık dışarda gülmeye devam et ![]() ![]() öğrenci : aaa ![]() ![]() ![]() ![]() hoca : defooool ![]() ![]() 10 ![]() öğrenci: hop hop hop, hocam ayıp oluyo, biraz abartı olmadı mı? hoca: evet haklısın, özür dilerim ama sınıfı terket öğrenci: hah tamam bakın böyle olur 11 ![]() ![]() ![]() ![]() -iyi hadi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 12 ![]() (deli prof ![]() -kimdi o? (arkada 1 ![]() -benim hocam -nooldu sıkıldın mı? hocam bu ne yaa?ne işimize yariycak bu? -hmmm sen şimdi çık ben sana bilahare anlatiyim (uyanık öğrenci dersden yırttıgını düsünüp sevinçle kapıya seyirtir) -saolun hocam -bişey degil,seneye yine gel!! -ehuhuueuhue 13 ![]() + hocam anlamadım bi daha söyler misiniz? 14 ![]() ![]() +niye hocam lazim degil miyim? -kalk bakayim, cik disari ![]() +(kapiyi acip, tekrar ogretmene doner) bak pisman olursun ama? -cik dedim! +(disari cikar, kapiyi kapatir, birkac saniye sonra kapiyi aralayip kafasini iceri uzatir) bak, bir daha gelmem ama? -defoooool! 15 ![]() ![]() (ayaga kalkar) - gec bakalim soyle tahtaya (gecer) - hede hodo cografyasinin hedesi hodosu nedir? a ![]() - bilmezsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ![]() ![]() - hayvan adaaaaaaaam, cik disariiiiiiiiiiiiii ![]() 16 ![]() -hocam nerden anliyosunuz ya ![]() ![]() -cocuklar ayagindan tabiki, ayaklar cok onemlidir ![]() -hocam ben ne bilim, boyle sacma seymi olur nerden anlayim ben? ne alakasiz ders almisiz bilsek secmezdik, ne bocegi, ne ayagi? -cik disari sakin bi dahada dersime gelme!! cocuk tam disari cikarken hoca sorar: -senin adin ne? cocuk kapinin disindan ayagini sallar -ayagimdan tanisana pezevenk! 17 ![]() sınıf : sağol ![]() ![]() ![]() hoca: aydoğ,göksel,aktürk sizler dışarı ![]() a-g-a: hocam niye daha ders bile başlamadı ?? hoca: siz konuşcak gibi duruyosunuz ![]() ![]() ![]() a-g-a: ama yoklama,devamsızlık ![]() ![]() ![]() hoca: germeyin beni ! 18 ![]() (etrafta birbirine bakmalar) -çıkın dışarı! hala duruyosunuz! -hocam pardon hangi 4? -çıkın diyorum, susmadınız dersin başından beri, hadi oyalanmayın!! -hocam 5 kişi olduk, biri fazla, hangi 4 çıkıcak? -çık çıık sen de çıııık!!! 19 ![]() -ama hocam ben konuşmuyordum ki, niye çıkayım!? -dışarıııeaaaı dedim!!! -hocam ama hayır ya ![]() ![]() -bi daha söylemeyeceğim suphi, dışarı ![]() ![]() -herkes konuşuyor ya niye ben ![]() ![]() -çık dedim!! suphi kişisini haşimle yerinden kalkar, hızlı adımlarla kapıya doğru gider ve kapıyı hızla * çarparak, çıkar ![]() ![]() 20 ![]() ![]() -hocam bu niye çok konuşuyor ![]() ![]() hoca: -ya sabır diyoruz, der ![]() ve rahat durmayan ben: -ya sabır, derim ![]() hoca da beni dışarı atar ![]() 21 ![]() - (ağır ağır kalkar) canın sağolsun hocam + şunun dediği lafa bakar mısın? ne sanıyosun sen kendini? - ne diyeyim dersten attığın için allah belanı versin mi diyeyim? 22 ![]() -hocam bisey sorabilir miyim? -sor bakalım ![]() ![]() -size baba diyebilir miyim? ehehehehe -sen bi gel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 23 ![]() ![]() ![]() - siz üçünüz dersin başından beri rahatsız ediyorsunuz beni! böyle devam edecekseniz çıkın lütfen, düzgün duracaksanız kalabilirsiniz! - biz çıkalım o zaman hocam ![]() - rahat duracaksanız kalın ![]() - yok biz çıkalım hocam ![]() - çıkın bidaha da gelmeyin bu derse ![]() 24 ![]() ![]() meymi (fısılda*****): mnskym kimya hocası fransız kadın: pardon ? meymi: neden ben hocam ? kimya hocası fransız kadın: bana karşı mı geliyorsun ? meymi: hayır hocam da, ben bunu yapamam ![]() kimya hocası fransız kadın: deneyeceksin ![]() meymi: hocam, imkanı yok, yapamam, siz bana en iyisi 0 verin ![]() kimya hocası fransız kadın: gel dedim mi geleceksin tahtaya ![]() meymi (sinirden ağzı yüzü oynamaya başlamıştır):hocam 0 verin diyorum ya, hatta bırakın beni siz dersten direktoman ![]() kimya hocası fransız kadın (manyakça çığlık atar): tahtaya geeeeeeeeeeelllllll dedim saanaaa!!! meymi: ben senin ananı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() meymi: peki ![]() 25 ![]() hoca: cıkıyorsun 10 dk sonra gelebilirsin ![]() - tam kapıdan cıkıp kantine dogru yuruken arkadas seslenir hoca cagırıyor diye ![]() hoca: en on sırada oturmus guzelce ders dinliyordun affettim ama dikkat et telefonuna ![]() jelly: sagolun hocam ertesi hafta telefon aynı derste bir daha calar ![]() hoca: cıkıyorsun bu defa gelmiyorsun ![]() jelly: ben gelmiyorum ki hocam siz cagırıyorsunuz ![]() ![]() hoca: hem suclu hem guclu suna bak cık dısarııı ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|