|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aksam, çekilen, evde, olunca, reklam, yasananlar |
![]() |
Reklam Cekilen Evde Aksam Olunca Yasananlar :D |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reklam Cekilen Evde Aksam Olunca Yasananlar :D-------------------------------------------------------------------------------- Siz sıcak evinizde oturmuş televizyon seyrederken televizyon reklamlarının çekildiği evlerde hayat nasıl devam ediyor hiç düşündünüz mü? Düşünmezsiniz tabi ![]() ![]() ![]() Oysa o evlerde daha sonra ne dramlar yaşanıyor bir bilseniz! ![]() ![]() ![]() Çünkü çocuklar evde olup biteni babalarına anlatmaya çok meraklıdırlar ![]() "Babaaa bugün bizim evde kim vardı biliyor musun?" "Kim evladım ? ![]() ![]() ![]() "Yeşil adam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Lan Şaheste kim lan bu yeşil adam? Gözlerini mosmor yapmadan önce söyle kim? ![]() ![]() ![]() ![]() "Ayol Persil'in yeşil adamı işte ![]() "Persil kim ?" "Ah imdaaat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın yediği dayakla o geceyi atlatır ![]() ![]() ![]() Kadın tam kendine gelmiştir ki kapı çalınır ![]() ![]() Kapıda Mehmet Ali Erbil vardır ![]() "İyi günler hanfendi ![]() "Bu masum sahnenin akşam olunca babaya nasıl anlatıldığını artık siz tahmin edin ![]() "Babaaa bugün de bizim eve kim geldi biliyor musun ?" "Kim geldi ulan ?" "Mehmet Ali Erbil geldi ![]() "Eeeee ?" "Anneme 'beyazlarınızı görebilir miyim ?' dedi ![]() "Lan Şaheste, beyaz kefenini de gösterdin mi lan? Seni az sonra saracağım kefeni niye göstermedin lan ?" "Bey dur vurma ![]() "Başka neyini gösterdin lan ?" "Ayol sadece iç çamaşırlarımı gösterdim ![]() "Peki üstünde miydi çamaşırların ?" "Bazıları ![]() ![]() ![]() "Yeaaaaaaah" O geceki 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Hanfendi gözlerinizi bağlamama izin verir misiniz? Sizinle bir deneme yapmak istiyorum" Kızıl saçlı velet için akşam babasına anlatacağı yeni bir hikaye vardır artık ![]() "Babaaa bugün eve gene bir adam geldi ![]() "Ulan gene mi?" "Evet baba ![]() ![]() "Hiaaag" "Sonra annemin arkasına geçip gözünü bağladı ![]() "Eeee, annen bağırmadı mı oğlum?" "Hayır bağırmadı" "Sonra adam anneme bişeyler tutturdu ![]() "Şaheste bildiğin bütün duaları etmeye başla geliyorum ![]() "Annem de adama 'Haklısınız çok yumuşak' dedi ![]() ![]() ![]() "Şaheste duayı boşver ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|