Gözyaşıma Değer Mi?

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gözyaşıma Değer Mi?

Hani saf düslerin bulustugu bir yer vardir, kalbmi derler bilmem
Söküp atdilar,
yokluk hissediyorum?Büyük bir derinlik?
Kayipmi oluyorlar bilmem, hani hic hissetmedim degil, hissetdirmediler diye degil
Oynadilarmi desem, ne desem, kendim bilmiyorumki basima gelenleri
Gözlerim boyaliymis megerki, toz pembe renklerle, icim icime sigmiyordu
Bir gülüsün icin ben neler vermedim, neler feda etmedim, meger neler kaybetmisim?
Bir cicek takmisim aklima, onun yoluna giderken neler ezmisim aslinda
O yola degmez olan cicek kaybolmus, dönüste ezilenleri gördüm, yeniden filizlenirken, ama boyunlari bükükdü bana karsi, bakmiyorlardi bana?
Yarabbim neler yaptim ben hayatimda, adam olmaya calistim ama ne kazandim, avucum bos, kafam agir, kalbim ise kayip
Benden nolsun bu saatden sonra, benden ne olacakki senden sonra?
Bir daha yüzüne bakamamki, gözlerim baksa bile sakinan gururumu görmezsin sen tabi
Gözlerimin boslugunu hissedersen, ses cikartma, sadece sunu bilki
Ölümlü dünya, sen herseyimi öldürdün, gün gelecekki senide öldüren cikacak karsina
Hani demistimya baska bir sen hic bir zaman olmadidogru hic bir zaman beni böylesine yikan, beni böylesine mahf eden olmadi
Bazen gecenin sessizligi sindiginde üzerime, aglamiyorum ama, yakboz gibi döküldügümü hissediyorum, o ayni gecelerde sana kurdugum düsleri, hayallerin teker teker gömüyorum
Unutamam, unutmayi bilmedigim icin, sevmeyide bilmiyordum sen ögretmistin
Nedenini bilemiyorum ama herhalde beni ilk defa yerde görmek icin?
Aferin, aferin basarabildin, bundan önce baska bir sen yoktu, beni bu duruma sokan, benimle böylesine dalga gecen
Benimde korkum vardi ama sen gercek birsey degilmissinki,
var olmayandan neden korkmussumki
Sence senin adin bir gözyasima degermi, sen icimde bir ok olmussun, tügümde adin yazili,
nereye ceksem kan kayibi
Bu ok icimde kalsa, rahat durmaz, tügümden asaga damlar cansiz kanim
Cansiz gözyaslarim yalniz akiyorlar, yapa yalniz
Sence senin ismin bir tanesine degermi bilemiyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com