![]() |
3. Zorlanmadan 70.000 Kelime-İ Tevhid Hatmi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 3. Zorlanmadan 70.000 Kelime-İ Tevhid HatmiLâ ilâhe ill ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kelime-i Tevhîd kalplerin pasını siler ve nurlandırır ![]() ![]() ♥ "Allah-u Teala buyuruyor: LA İLAHE İLLALLAH benim kalemdir ![]() ![]() ♥ "Allah'ı çokca zikreden erkekler ve Allah'ı çokca zikreden kadınlar; Allah bunlar için bir bağışlama ve büyük bir ecir hazırlamıştır ![]() ♥ ‘Dikkat edin, Kalpler ancak Allah’zikretmekle tatmin olur’ (Rad suresi 28) Müslümanın her fırsatta söylemesi gereken Kelime-i tevhidin fazileti, sevabı bereketi çoktur ![]() ♥ (La ilahe ill ![]() ![]() ♥ Allah katında amellerin en kıymetlisi ‘Lâ ilâhe ill ![]() ![]() ♥ Allah’ı zikretmenin en faziletlisi ‘Lâ ilâhe ill ![]() ![]() ♥ ‘Lâ ilâhe ill ![]() ![]() ♥ ‘Lâ ilâhe ill ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ ‘Lâ ilâhe ill ![]() ![]() ♥ ‘Kıyamet günü benim şefaatimle en ziyade saadete erecek olan kimse ihlasla (samimi olarak – içinden gelerek ) Lâ ilâhe il ![]() ![]() ♥ ‘Benim ve diğer Peygamberlerin zikrettiği en üstün kelime, ‘Lâ ilâhe ill ![]() ![]() ♥ La ilahe ill ![]() [color="darkolivegreen"]♥ (Günde yüz defa La ilahe illAllah diyenin yüzü kıyamette dolunay gibi parlar ![]() ♥ " Cenabı-ı Hak (C ![]() ![]() ![]() ♥ ‘Lâ ilâhe ill ![]() ![]() ♥ ‘Lâ ilâhe ill ![]() ![]() ♥ ‘Lâ ilâhe ill ![]() ![]() ♥ Ölüm halindeki kimseye ‘Lâ ilâhe ill ![]() ![]() ![]() ♥ Ağır hastayı ‘Lâ ilâhe ill ![]() ![]() ♥ Son sözü ‘Lâ ilâhe ill ![]() ![]() ![]() ♥ ‘Lâ ilâhe ill ![]() ![]() ![]() ♥ Kelime-i Tevhîdin hatmi 70 ![]() ![]() ![]() ![]() LA İLAHE İLLALLAH KELİME-İ TEVHİDİNİ İSTEYEN İSTEDİĞİ KADAR ZİKREDEBİLİR ![]() HER YÜZÜNCÜDE **MUHAMMEDÜN RESÜLÜLLAH** İLAVE EDİLİR YÜZDEN AZ OKUYANLAR ZİKRİN SONUNDA **MUHAMMEDUN RASULULLAH** İLAVE EDEBİLİR BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM 70 ![]() ![]() ![]() ![]() RAB'bim muberek kılsın Tevfikini refik eylesin İNŞAALLAH AMİN |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|