Gerçek Diyaloglar=)=)=) |
|
|
#1 |
|
|
Gerçek Diyaloglar=)=)=)Müşteri : merhaba, ben Ayşe Disketimi yuvasından çıkaramıyorum da![]() ![]() ![]() Teknik destek servisi: Çıkartma düğmesine bastınız, değil mi? Müşteri : Elbette Sıkıştı herhalde![]() Tek Des: Tamam hanımefendi, not alıyorum Bir arkadaş gelir bakar![]() Müşteri : Bi dakka! Disketi henüz yuvasına koymamışım, masanın üzerinde duruyor Afedersiniz![]() *** Tek Des: Nasıl bir bilgisayarınız var Ömer bey?Müşteri : Beyaz *** Tek Des: Ekranınızın solundaki 'Bilgisayarım' ikonunu tıklar mısınız?Müşteri : Sizin solunuz mu, benim solum mu? *** Tek Des: Günaydın Size nasıl yardımcı olabilirim?Müşteri : Merhaba Yazıcım çalışmıyor da![]() ![]() ![]() Tek Des: Anladım 'Başlat' tuşuna basar mısınız?Müşteri : Bak dostum! Ben Bill Gates değilim Bana öyle teknik konuşma!*** Müşteri : Merhaba Ben Aysu Bilgisayarımdan çıktı alamıyorum Her deneyişimde 'yazıcı bulunamıyor' diye bir ikaz yazısı çıkıyor Yazıcıyı kaldırdım ekranın önüne koydum, hâlâ 'yazıcı bulunamıyor' diyor![]() *** Müşteri : Yazıcımdan renkli çıktı alamıyorum Bir şeyi eksik mi yapıyorum acaba?Tek Des: Yazıcınız renkli mi?Müşteri : Aaah! Afedersiniz ya ![]() ![]() ![]() *** Tek Des: Şimdi ekranınızın üzerinde ne var hanımefendi?Müşteri : Eşimin doğum günümde hediye ettiği ayıcık Niye?*** Müşteri : Klavyem çalışmıyor ![]() Tek Des: Bilgisayara bağlı mı acaba?Müşteri : Bilgisayaın arkasına ulaşamıyorum ![]() Tek Des: Klavyenizi elinize alın ve on adım geri gidin![]() Müşteri : Tamam ![]() Tek Des: Klavye sizinle geldi mi?Müşteri : Evet ![]() Tek Des: Bu, klavyeniz bilgisayara bağlı değil demek oluyor![]() Müşteri : A-a! Masada bir klavye daha var ![]() ![]() Hah! Bu çalışıyor![]() *** Tek Des: Şifrenizi söylüyorum: küçük c, büyük a, küçük n, 7Müşteri : 7 büyük mü, küçük mü? *** Müşteri : Nete giremiyorum (dial-up dönemi)Tek Des: Parolanızı doğru girdiniz mi acaba?Müşteri : Tabi Arkadaşımın girdiği parolanın aynısı girdim![]() Tek Des: Arkadaşınızın girdiği parola neydi?Müşteri : Beş yıldız ![]() *** Tek Des: Hangi anti-virüs programını kullanıyorsunuz efendim?Müşteri : Windows Tek Des: O anti-virüs programı değil efendim![]() Müşteri : Afedersiniz; internet explorer`dı ![]() *** Müşteri : Çok büyük bir problemim var Arkadaş bilgisayarıma bir ekran koruyucu koydu Ama mouse`ı oynatınca kayboluyor ya!*** Tek Des: Buyurun efendim?Müşteri : Eee! İlk defa mail gönderiyorum da ![]() ![]() ![]() Tek Des: Tamaam! Ben size yardım edeyim![]() Müşteri : Adresteki 'a'yı yazdım da, çevresine daireyi nasıl çizeceğim? ![]() ![]()
|
|
Cevap : Gerçek Diyaloglar=)=)=) |
|
|
#2 |
|
merve16
|
Cevap : Gerçek Diyaloglar=)=)=):) Süpermiş kardeşim teşekkürler ![]() ![]()
|
|
#3 |
|
|
Cevap : Gerçek Diyaloglar=)=)=)bakan gözlerine sağlık kardeşim ![]() ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
fatmanur
|
Cevap : Gerçek Diyaloglar=)=)=)cnm çok güzelmş yaaaa emeğine sağlık
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#5 |
|
|
Cevap : Gerçek Diyaloglar=)=)=)hayret fatmanur sen beğendiysen tmm yani cnm süper bi konu oldu =)bakan gözlerine sağlık ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
dejavu2009
|
Cevap : Gerçek Diyaloglar=)=)=)çok güzel sudenaz, özellikle o mail atan :)))
|
|
#7 |
|
|
Cevap : Gerçek Diyaloglar=)=)=)tşkler ederim yıldıray yorumun için ![]() ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|