![]() |
Mutluluk Dediğin Buyur Öğrenmek İstersen |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Mutluluk Dediğin Buyur Öğrenmek İstersenMutluluk Dediğin…
Hayatımda ilk önce SEVMEyi öğrendim, çünkü sevdikçe kendimi hissettiğimi gördüm ![]() AFFETMEnin ne olduğunu anladım ve affetmenin aslında yeni insanlar kazandırdığını gördüm ![]() Bir gün geçmişime baktığımda PİŞMANLIĞIMdan üzülmediğimi gördüm, bunları ben yaşadım çünkü… Birisini HATIRLAMAnın aslında ufak bir telefon görüşmesi kadar basit olduğunu biliyorum artık ![]() Aslında BANA DEĞER VEREN İNSANLARın çok yakınımda olduğunu, fakat gözlerimin hep uzaklarda olduğunu anladım ![]() Birisinin kırdıktan sonra ÖZÜR DİLEMEnin aslında beni ben yaptığını anladım ![]() SEN BENİM İÇİN ÖNEMLİSİN sözcüklerinin verilebilecek en büyük hediye olduğunu buldum ![]() Bir yerden sonra SÖZCÜKLERin anlam ifade etmediğini biliyorum ![]() Sahilde yürür ve düşünürken birinin de beni DÜŞÜNDÜĞÜ duygusu beni sevindiriyor ![]() MUTLU OLMAnın aslında bir kedinin güzel bir anını yakalamak kadar basit olduğunu anladım ![]() KAÇIRDIĞIM FIRSATLARın aslında bana yeni fırsatlar yarattığını gördüm ![]() ![]() GÖZLERin sözcüklerden daha önemli olduğunu ve yalan söylemediklerini biliyorum ![]() Hayatımda YANIMDA GÖRMEK istediklerimi yanımda göreceğim, çünkü onların bana değer verdiklerini biliyorum ![]() TELEFONun tuşlarına üzüntünün, mutluluğun, yıkıntının sığdığını gördüm ![]() YAŞAMIN YAŞAMAYA DEĞER OLDUĞUNU VE İSTERSEM MUTLU OLACAĞIMI ÖĞRENDİM! ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Mutluluk Dediğin Buyur Öğrenmek İstersen |
![]() |
![]() |
#2 |
djdem
|
![]() Cevap : Mutluluk Dediğin Buyur Öğrenmek İstersenyürağine sağlık demeliyim sanırım güzel olmuş teşekkürler
![]() |
Cevap : Mutluluk Dediğin Buyur Öğrenmek İstersen |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Mutluluk Dediğin Buyur Öğrenmek İstersenellerine sağlık arkdaşım hüzünlendim valla:S |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|