![]() |
Duygusal Sağlık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duygusal SağlıkDuygusal Sağlık Düşüncelerinizin,duygularınızın ve davranışlarınızın yaşamınızı etkileme biçimidir ![]() ![]() ![]() Ergenlerin duygusal sağlıkları ile ilgili sorunlar geliştirmeleri ender görülen bir olay değildir ![]() ![]() ![]() ![]() Ne yazık ki gençlerin pek çoğu, duygusal sorunları ile ilgili yardım almamaktadırlar ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Duygusal Sağlık |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duygusal Sağlıkmaalesef bizim ülkemizde hala psikolojik destek almak, bir psikolog ya da psikiyatra gitmek ayıp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nedense cahil zihniyet bu tarz destekleri hala "delilikle" bağdaştırıyor ![]() ![]() bunu; bizi, çevremizi tanımayan, bunlara karşı hiçbir önyargısı olmayan bu nedenle de tamamen bagımsız degerlendirmeler, saptamalar yapabilecek bir profesyonelin destegi olarak algılamak lazim ![]() sagolasın kanka yazı icin |
![]() |
![]() |
![]() |
Duygusal Sağlık |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duygusal SağlıkwaLLa sakLamiim ben psikiyatriste gittim baya bi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iLaçLar ise duygusaL çöküntüLeri iLeri yaşLara atan şeyLer ![]() ![]() o kadar iLeri atıyoLar ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Duygusal Sağlık |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duygusal SağlıkOrjinal Mesaj Sahibi Scardsdale maalesef bizim ülkemizde hala psikolojik destek almak, bir psikolog ya da psikiyatra gitmek ayıp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nedense cahil zihniyet bu tarz destekleri hala "delilikle" bağdaştırıyor ![]() ![]() bunu; bizi, çevremizi tanımayan, bunlara karşı hiçbir önyargısı olmayan bu nedenle de tamamen bagımsız degerlendirmeler, saptamalar yapabilecek bir profesyonelin destegi olarak algılamak lazim ![]() sagolasın kanka yazı icin bizim ülkemizde böyle bir fobi oldugu dogru ancak su da gercek ki ulkemizde hala işini iyi yapamayan psikolog ya da psikiyatristler de var, hela okullardaki rehberlik bölümlerini, orada sözde görev yapanları Allah a havale ediyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Duygusal Sağlık |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duygusal SağlıkOrjinal Mesaj Sahibi SoulMates bizim ülkemizde böyle bir fobi oldugu dogru ancak su da gercek ki ulkemizde hala işini iyi yapamayan psikolog ya da psikiyatristler de var, hela okullardaki rehberlik bölümlerini, orada sözde görev yapanları Allah a havale ediyorum ![]() Okullarda ki rehberlik bölümüne kesinlikle katılıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Memleketin bir diğer ihraç fazlası da psikologlar sanırım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Psikiyatristlere ise saygım sonsuzdur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yanii demem o dur ki kankalar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya da en olmadı 17" ekranın karşısında bir klavye başında ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|