![]() |
Kstars |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() KstarsYazılım Bilgi Kutusu isim = KStars logo = ekran_görüntüsü = resim_yazısı = geliştirici = KDE geliştiricileri güncel_sürüm_numarası = 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2006 işletim_sistemi = Unix türevleri tür = Eğitim yazılımı lisans = GPL websitesi = [http://edu ![]() ![]() ![]() ![]() KStars GNU/#Redirect GNU Genel Kamu Lisansı Linux altında çalışan bir astronomi yazılımıdır ![]() ![]() ![]() İçerisinde 126000 yıldız, 13000 dip gökyüzü nesnesi, 88 takımyıldız, 7 gezegen, Linux, Linus Torvalds adında Finlandiyalı bir bilgisayar mühendisinin 1991 yılında Helsinki Üniversitesi'nde bir öğrenci iken Intel'in yeni işlemcisi 80386nın korumalı mod mimarisini denemek üzere geliştirmeye başladığı bir işletim sistemi çekirdeğidir ![]() ![]() Güneş, Güneş'in yapısıGüneş'in görünen yüzeyine ışıkküre (fotosfer) denir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ay ve binlerce kuyruklu yıldız ve asteroid bilgisi bulunmaktadır ![]() Bu makale, online kullanıcı topluluğu tarafından oluşturulan ve düzenlenen özgür ansiklopedi projesi Wikipedia'nın Türkçe versiyonu Vikipedi'deki KStars maddesinden kopyalanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|