![]() |
Herşey Yolunda (Albüm) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Herşey Yolunda (Albüm)Albüm Albüm = Herşey Yolunda Resim = Hsyolunda ![]() Müzisyen = Soner Arıca Yılı = 5 Şubat 1966 da Ordu'nun Fatsa ilçesinde doğan sanatçı, ilköğrenimini Fatsa'nın Sakarya ve Dumlupınar İlkokulları'nda, orta öğrenimini de Fatsa Ortaokulu'nda tamamladı ![]() ![]() ![]() 1997 Format = Kayıt = Kaset, CD Türü = Pop müzik Uzunluk = Firma = Prodüktör = Klip Şarkıları= Eleştiri = Önceki Albümü = Türkiye`de 1945`lere dayanan bir tarihi olan Pop müzik genellikle popüler müzik yerine kullanılsa da aslında popüler müziğin bir alt grubudur ![]() ![]() Yaşıyorum Sonraki Albümü= Albüm Sen Mutlu Ol Herşey Yolunda Soner Arıca`nın 1997 yılında yayınladığı müzik albümü ![]() ==Albüm künyesi==Süpervizör: Soner Arıca Stüdyo: Atlantis Kayıt: Candar Köker Mixing-Editing: Deneb Pinjo Mastering: Deneb Pinjo Grafik tasarım: Sanart Reklam Kkreatif direktör: Nihat Odabaşı Fotoğraf: Yaşar Saraçoğlu Styling: Barbaros Altuğ ==Albümdeki şarkılar== #``Efkârlıyım``, (Söz: Soner Arıca, Müzik: Soner Arıca & Sezgin Gezgin, Düzenleme: Sezgin Gezgin) #``Candan Sev``, (Söz: Soner Arıca, Müzik & Düzenleme: Volga Tamöz) #``Kurtar Beni``, (Söz: Soner Arıca, Müzik & Düzenleme: Sezgin Gezgin) #``Ağla Gönlüm``, (Söz: Soner Arıca, Müzik & Düzenleme: Sezgin Gezgin) #``Benden Kaçma``, (Söz: Soner Arıca, Müzik: Soner Arıca & Sezgin Gezgin, Düzenleme: Sezgin Gezgin) #``Herşey Yolunda``, (Söz: Soner Arıca, Müzik: Özbek Halk Şarkısı, Düzenleme: Sezgin Gezgin) #``Ben Olmadan``, (Söz & Müzik: Soner Arıca, Düzenleme: Sezgin Gezgin) #``Sen Türküler Söyle``, (Söz & Müzik: Soner Arıca, Düzenleme: Sezgin Gezgin, Intro: R ![]() #``Sarhoş``, (Söz & Müzik: Aşık Mahsuni Şerif, Düzenleme: Sezgin Gezgin) #``Gurbet Akşamları``, (Söz: Soner Arıca, Müzik: Soner Arıca & Sezgin Gezgin, Düzenleme: Sezgin Gezgin, Intro: Kitaro) ==Kaynakça==[http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Bu makale, online kullanıcı topluluğu tarafından oluşturulan ve düzenlenen özgür ansiklopedi projesi Wikipedia'nın Türkçe versiyonu Vikipedi'deki Herşey Yolunda (albüm) maddesinden kopyalanmıştır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|