Benden elektrik aldın mı??süper yaaaaaaa |
|
|
#1 |
|
tatia27
|
Benden elektrik aldın mı??süper yaaaaaaa_ay ben senden elektrik alamıyom ayhan!!! _yüksek gerilim hattımıyım lan ben ![]() ![]() ![]() ![]() _ay ne bagırıyosun be ! _çarparım bak !! senden elektrik alamiyorum kamil -yok öyle bele$e canım! ![]() -senden elektrik alamiyorum -bi saniye izin ver? ben simdi duygularimi yogunlastirma karari aldim sen de elektrigin kralini alacaksin -Benden elektrik aldınız galiba -O da nerden çıktı -Yarım saattir bana bakıyorsunuz -Ben körüm -Hönnnnk -Senden elektrik alamadım -Borcundan dolayı kapattılardı ondandır -Nasıl yani -Gelene elektrik ver gidene ver zor be güzelim -Hoşcakal elektrik çarpasıca seni -benden elektrık aldınmı? -evet aldım ama başkasıda benden elektrık almış verdıklerın ona gitti anlıycan - Senden elektrik alamadım ben - Vah vah niye canım - Bilmiom sanırım sende sorun - Hadi ya ![]() Bi aynaya bak istersen önce - Nası yani - Şöyle yani; Tarkan gelse elektriğin alasını alır diyorum - ühühühüh - yaaa -Benden elektrik alamadın ya,kahretsin! -Alamam tabii,kaçak jenerator kullanırsan olacağı bu - Senden elektrik alamadım ben ya - Trafomuyum lan ben allala -Benden elektrik aldınmı? -Yetişemedim hayatım ya bir daha versene şu elektriği -Benden elektrik aldınmı? -Aldım aldım eve götürüp kesilen elektrikler yerine kullanıcam ve senin sayende elektriksiz kalmıcaz artıkkkk -Benden elektrik aldınmı? -OOO ne demezsin bi elektrik bi elektrik Voltmetre fullde -Benden elektrik aldınmı? -Ya aldımda ne kadara mal olacak?Fatura kabarmasın ![]() ![]() -Benden elektrik aldınmı? -Kaçak diil dimi? -Benden elektrik aldın mı -Almadım kaça veriyon Siyah beyaz TV dönemleri -Benden elektrik aldın mı nalan -O ne ki Adnan -Bilmem içimden geldi Dallas Dönemleri Kadını sarsaraktan -Benden elektrik aldın dimi hadi söyle aldım de -JR kılıklı adam bırak beni -Ama öyle demiyodun -ben sadece içkim için buz istemiştim yapıştın -HAaaaaa -Yaaaa sarsastic
| Görünüm Modları | |
|
|