Gercek Mı Rüya Mı ??? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gercek Mı Rüya Mı ???Selam Arkadaşlar Arkadaşlar Dün Gece Başıma Gelen Bir Olay Şu Saat 3 Te Yattım Aradan Tahminim 6 7 Dakika Gectı ![]() Ve Birden İçimde Korku Hissetmeye Başladım Ama hafiftence Acı çeker gibiydim Ve Gözlerimde Açılık Açılık Kapanıyordu Hafıf Şekılde O OnlardadaGördüğüm Kadarı İle Hemen Yanı Başımda Çüppeli Birisi Oturıyordu Ama Görmuyorum yüzünü Falan Sadece Oturduğu yer karanlıktı Ve Birden Nasil olduysam Kalktım Ve döndüm Bana Dedı Gördün Mü ![]() ![]() Cevap Vermedim![]() Sonra bismillahirrahmanirrahim Dedim Ve yattım![]() ![]() Bu sefer Rüya görmeye Başladım Rüyamda Aynı şekılde yatıyorum Ve kalktım Yıne o Kişi karaltı şeklinde gördün mü dedı![]() ![]() Bu seferde kendımde Olduğumu Hissedıyorum Ama uyanamıyorumdum bismillahirrahmanirrahim tekra dedim ama olmadı yıne yıne olmadı sonra Ezan okuduğum An Dırek uyandım Ve Bir daha uyuyamadım Bilgisayar oynamaya Başladım Ve Ezan Okundu VE Ezan Okunduğu En Birden Kendimi Çok huzurlu Mutlu Hissetmeye Başladım![]() ![]() ![]() Arkadaşlar Olan Biten budur ![]() ![]() Rüya mı Gercek mı Halen daha Anlamış Deyılım![]() ![]() Bilginiz Varsa Beni Aydınlatırsanız Sevinirim![]() ![]() İyi Forumlar![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|