![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Milas Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Milas MuğlaAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1954 yılında kurulan İlkokulları yaptırma derneğinin ve yardımsever halktan toplanarak 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz Burgaz Mahallesinin Selimiye ve Kışla Caddesi arasındaki 3444 metrekare arsa üzerinde 525 metrekarelik iki katli bir binadir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 12 derslik olup 23 Şubede 635 öğrenci ve 30 personel Eğitim-Öğretime devam etmektedirler Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Milas Okulun Telefonu: 252 512 11 37 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Burgaz mah Selimiye cad ![]() Okulun Web Adresi: MUĞLA-MİLAS (Atatürk İlköğretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: 716451@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Niyazi AYDIN Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|