|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ahmet, bilgileri, cumhuriyet, hashas, ilköğretim, konya, okulu, selçuklu |
![]() |
Cumhuriyet Mh Ahmet Hashas İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumhuriyet Mh Ahmet Hashas İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu KonyaCumhuriyet Mh Ahmet Hashas İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet Mh Ahmet Hashas İlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet Mh Ahmet Hashas İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet Mh Ahmet Hashas İlköğretim Okulu İletişim ![]() Cumhuriyet Mh Ahmet Hashas İlköğretim Okulu Konya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Cumhuriyet Mh Ahmet Hashas İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1985 Yılında şimdiki Selçuklu Kız Meslek Lisesi’nin bulunduğu yerde Cumhuriyet 2 ilkokulu olarak eğitim öğretime başlamış, 1 yıl sonra ortaokul ile birleşerek Cumhuriyet Ortaokulu adı altında eğitim öğretime devam etmiştir ![]() Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tahsis edilen arsa üzerine, Konya esnaflarından olan Ahmet Haşhaş’ında katkılarıyla şimdi bulunduğumuz yerde , yeni bir binanın yapımına başlanmış,1989-1990 öğretim yılında 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Halen 46 şubesi olan okulumuzda 33 Sınıf Öğretmeni, 30 Branş Öğretmeni, 5 Okul ÖncesiÖğretmeni, 2 Özel Eğitim Sınıfı Öğretmeni, 1 Rehber Öğretmen, 1 Müdür Başyardımcısı Müdür Vekili, 3 Müdür Yardımcısı, 1 Memur ve 2 Hizmetli görev yapmaktadır ![]() Okulumuzda 1 Çok amaçlı salon, Bilgisayar ve fen bilimleri laboratuarı, Kütüphane 2 iş atölyesi, İngilizce, Din kültürü ve ahlak bilgisi, sosyal bilgiler, resim, müzik, matematik sınıf derslikleri bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() Okulumuzda Öğretimin yanı sıra sosyal faaliyetlere de önem verilmektedir ![]() ![]() Avrupa Birliğine Uyum COMENİUS Projesi çerçevesinde proje çalışmalarına müracaat edilmiştir ![]() ![]() ![]() Okulumuzu dünyaya bağlayan aktif bir Web sitesi bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cumhuriyet Mahallesi Ahmet Haşhaş İlköğretim Okulu olarak vizyonumuz:Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlıMilli ve manevi değerleri önemseyen, vatan millet ve bayrak sevgisi ile dolu, çağdaş uygarlık düzeyini sürekli hedefleyen , bilimi rehber edinmiş, toplumla barışık bireyler yetiştirmektir ![]() Cumhuriyet Mh Ahmet Hashas İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SELÇUKLU Adı: CUMHURİYET MH AHMET HASHAS İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Şeyh Şamil Mh ![]() Telefon Numarası: 3322482435 Faks Numarası: 3322481619 E-mail Adresi: Web Adresi: - http://www ![]() ![]() ![]() Cumhuriyet Mh Ahmet Hashas İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|