|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, ilköğretim, muğla, nasuh, okulu, ortaca, şehit |
![]() |
Şehit Nasuh Aydın İlköğretim Okulu Bilgileri Ortaca Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Nasuh Aydın İlköğretim Okulu Bilgileri Ortaca MuğlaŞehit Nasuh Aydın İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Nasuh Aydın İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Nasuh Aydın İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Nasuh Aydın İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehit Nasuh Aydın İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ : NİTELİKLİ İNSAN,KALİTELİ OKUL,LİDER İNSAN YETİŞTİRMEK MİSYOYUNUMUZ : Milli,manevi değerlerine ![]() ![]() Şehit Nasuh Aydın İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ortaca Okulun Telefonu: 252-2822545 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Dalaklı mahallesi ,Hacılar caddesi no:133 Okulun Web Adresi: www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: bulent_dnz@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 200-300 tl arası Şehit Nasuh Aydın İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|