|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ilköğretim, nevşehir, okulu, taşkınpaşa, ürgüp |
Taşkınpaşa İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Taşkınpaşa İlköğretim Okulu Nevşehir ÜrgüpTaşkınpaşa İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Tanıtım - Taşkınpaşa İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp İletişim - Taşkınpaşa İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Hakkında - Taşkınpaşa İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Resimleri - Taşkınpaşa İlköğretim Okulu Taşkınpaşa İlköğretim Okulu, 1915 yılında hizmete açılmış, 1986 yılına kadar eski binada eğitim öğretime devam etmiş ve bu tarihte şu andaki binasına taşınmıştır Okul, Ürgüp ilçesine bağlı Taşkınpaşa köyünde bulunmaktadır Okulda 3 sınıf bir araç gereç odası ve bir de müdür odası bulunmaktadır Okulda 2004 yılında anasınıfı açılmıştır Birleştirilmiş sınıf uygulaması yapılmaktadır 1,2 ve 3 sınıf bir arada, 4 ve 5 sınıf bir arada eğitim görmektedir İki sınıf öğretmeni ve bir anasınıfı (usta öğretici ) görev yapmaktadır Okul, Ürgüp’e 18 km uzaklıktadır Nevşehir’e uzaklığı 38 km’dir Herhangi bir toplu taşıma ile ulaşım yoktur Okulun lojmanı bulunmamaktadır![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: NEVŞEHİR / ÜRGÜP Adı: TAŞKINPAŞA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Taşkınpaşa Köyü Urgüp/Nevşehir Telefon Numarası: 3843577676 kaynak :webrehberi biz
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|