29 Ekim İlköğretim Okulu Seyhan Adana

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

29 Ekim İlköğretim Okulu Seyhan Adana

29 Ekim İlköğretim Okulu Hakkında - 29 Ekim İlköğretim Okulu Tanıtım - 29 Ekim İlköğretim Okulu Resimleri - 29 Ekim İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri

29 Ekim İlköğretim Okulu Adana Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

29 EKİM İLKÖĞRETİM OKULU HAKKINDA GENEL BİLGİLER

Okulumuz 2002-2003 döneminde geçici personel kadrosu ile eğitim ve öğretime başlamış 2003-2004 yılında da kadrolu personellerine kavuşmuştur Okulumuzda öğrenci sayısı okul öncesi de dâhil 440ır Okulumuzda toplam 24 tane öğretmen görev yapmaktadır
Okulumuz bodrum katı hariç üç katlı olup 3 ana sınıfı ve 33 dersliği kapsamaktadır Okulumuzda kütüphane, fen bilimleri, bilgisayar ve sosyal bilgiler laboratuarı, teknoloji ve tasarım, jimnastik salonu, tiyatro salonu ve standartlara uygun spor salonu bulunmaktadır
Okulumuz Gündoğdu afet konutlarında oturan depremin acılarını yaşamış ailelerin çocuklarına hizmet vermektedir Öğrencilerimizin geneli Malta mahallesinde ikamet etmekte ve çoğunluğu yaya olarak okulumuza gelmektedir Uzakta ikamet eden öğrencilerimiz öğrenci servisleri ile ulaşımlarını sağlamaktadırlar

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: 29 EKİM İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: ALİ DEDE MAH6SOKAK NO:2

Telefon Numarası: 3223525842

Faks Numarası: 3223525842

Adresi: Aksaağaç Köyü

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: http://29ekimnet/

biz - wwwmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com